Hogyha 110kg-ról lefogy valaki 60kg-ra akkor elkerülhetetlen, hogy ne lógjon valamennyire a bőre igaz?
nem elkerülhetetlen - ha sok sporttal, nem drasztikus kalóriadeficittel fogy és rásegít masszázzsal, szaunával, krémekkel a bőre állapotára illetve belsőleg helyes táplálkozással és fiatal még, akkor simán megúszhatja
de -50 kg az 1,5-2 év kemény munka, ha szép bőrt akarsz
Én 100 kg voltam, mikor szültem, tehát elég nagy hasam volt. :)
Most 67 vagyok, a sportot nem vittem túlzásba, inkább az étkezésemre figyeltem oda, 3 év alatt ment le ez a felesleg, nagyon lassan, a bőrömön egyáltalán nem látszik, hogy mekkora voltam, egyedül a mellem nem a régi már.
32/N
Kedves utolsó, az, hogy a testsúly felének elvesztése halálhoz vezet, az csak és kizárólag normál súlyú emberekre vonatkozik. Ha 60 kg-ról 30-ra fogy valaki, az bizony már nincs messze a haláltól. Aki 200-ról 100-ra, az nem hal meg. Max. nem kap infarktust a túlsúlytól és fel bír menni a lépcson anélkul, hogy a lelkét kilehelné. 110-rol 60-ra szintén le lehet fogyni és az ember él és virul, mert normális a súlya.
Kedves kérdezo, ami a bort illeti, a rugalmassága elsosorban genetikai adottságoktól fugg. A lógó bor elkerulésére a lassú, de tartós fogyás a legjobb - idobe telik a bor osszehúzódása, ezért nem érdemes gyorsan fogyni, mert szegény bor nem fogja tudni tartani az iramot és bizony kinyúlik és tobbé-kevésbé úgy marad :( Nagyon fontos a mozgás - a kardio (futás, kerékpározás stb.) zsírt éget, a Rubint Réka vagy Béres Alexandra típusú tornák pedig alakot formálnak és feszesítik a bort. És, hogy biztosra menj, használj borfeszesíto testápolót - nekem személy szerint a Nivea Q10 Firming Lotion borfeszesíto testápoló jott be.
Nem lehetetlen úgy lefogyni, hogy szép legyen a bor, csak nagyon oda kell figyelni. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!