Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon sokat ettem? Tudom, a...

Nagyon sokat ettem? Tudom, a fogyáshoz sok, de hízni nem fogok ilyen napoktól ugye?

Figyelt kérdés

R: 1 fél körte (kb. 80G) 1 sárgaalma (170g kb) 100g mazsola, 2kis kocka étcsoki

E: 1szendvics (1db rozzsemle kb. 150g, benne 2 szelet pulykafelvágott, uborka, saláta)

V: 100g sült libacomb 200g pároltkáposztával

Nagyon sok?? Én olyan 1500-1600kcalra tippelnék...ugye ennél nem több?:| volt emellett egy egy órás röpi eddzésem.

16/l, 164cm 51kg

2014. nov. 11. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már sok?!

Szinte kevés is.

És tök vékony lehetsz a számok alapján.

2014. nov. 11. 12:25
 2/6 anonim válasza:

Én sem eszem sokat, de ez nagyon kevés. Több fehérjét kellene fogyasztanod, azt könnyen megemészted, segíti az izmok képződését, regenerálódását. Tehát sovány húsokat kellene enned, csirkét, vagy halat. Na és tejterméket. Pl. a zsírszegény túrónak 14 g a fehérjetartalma, az már jónak számít.

Ez így túl kevés, és az 10 dkg mazsola nem is túl jó reggelire.. Az egekbe viszi a vércukrod.

Figyelj, tudom, hogy abban a korban vagy, amikor félsz attól, hogy nem tudod kontrollálni a tested, és nem akarsz hízni - és ezzel nincsen semmi baj. De vékony a határ aközött, hogy figyelsz arra, mit eszel, vagy hogy rögeszmésen próbálod alacsonyan tartani a kalóriabevitelt. Az bizonyos keretek között nem épp a legfontosabb, sokkal inkább lebontva, cukor, zsír, és az említett fehérje. (Ezeket a dolgokat én is azóta tanultam meg, amióta megismertem a profi sportoló páromat.)

Szóval a lényeg: egyél picit többször (5), és nyugodtan, ami jól esik, csak mégis figyelve. Ress zöldségek, gyümölcsök, könnyű levesek, fehér húsok. És ha néha megkívánsz valamit, akkor belefér, még egy süti is. Sportolóknál is van csalónap.. :) Jót fog tenni a gyomrodnak, a lelkednek, és nem fogsz hízni sem. Főleg rendszeres mozgás mellett.

2014. nov. 11. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Összességében keveset és kevésszer ettél. De könyörgöm, a mazsola, csoki és társai nasinak valók két étkezés között (és akkor sem egy zacskónyi mazsola) nem főétkezésnek. Helyette nyugodtan megehetsz egy szelet teljeskiőrlésű kenyeret sonkával és zöldséggel.
2014. nov. 11. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából suli előtt bekaptam az almát meg a fél körtét, és a mazsolát pedig nem kimondottam reggelire ettem,hanem még a délelőtt folyamán elfogyott az az egy zacskó,mert minden szünetbe ettem belőle egy kicsit,és egyszercsak azon kaptam magam, hogy hoppsz volt mazsola nincs mazsola..Tudom, hogy szinte tiszta cukor,és hízlal nagyon,de nagyon imádom:S De akkor megpróbálok kicsit leállni vele.. a csoki se rögtön reggel ment, hanem suliba kínáltak vele,és akkor gondoltam 2kis kocka nem árthat,főleg, hogy étcsoki...De azért szerintem kicsit sokat ettem ma..:(
2014. nov. 11. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ennyi kaját egy étkezés alatt fogyasztok el... Komolyan nem tudom néha, mit gondolnak a hasonló kérdések írói.
2014. nov. 11. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Egy étkezés alatt betolsz kb. 1700kalóriát? :D Az szép.. én ezt egész napra soknak érzem az én adataimra nézve..
2014. nov. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!