Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mekkora cal. Deficit kell a...

Mekkora cal. Deficit kell a fogyashoz?

Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Korod,nemed,súlyod?

Egyébként meg kalóriadeficit, ez a cal. Deficit elég értelmetlen.

2014. szept. 6. 12:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Jaj, bocsi. Mobilról írtam :) 32 év, 167 cm, 65 kg

Már teljesen kivagyok. 3 hét alatt 1,5 kgt fogytam, pedig -1000 kalóriát égetek nagyjából naponta.

2014. szept. 6. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
9300 kcal égetése után megy le 1 kg zsír
2014. szept. 6. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
3hét alatt 1,5kg nagyon jó érték, főleg, ha tényleg zsírból ment le.
2014. szept. 6. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
(Egyébként testsúlytól függően kb 600-1000 kcal deficitet szoktak alkalmazni, mivel az egészséges az olyan heti fél-1kg fogyás)
2014. szept. 6. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha van ekkora deficited, le fog menni (hacsak nincs valami nagyon fura betegséged, ami érvényteleníti a fizikai törvényeket... Ezt sosem értettem). Amúgy lövésed sem lehet, mennyit éget a tested... OK, lehet becsléseket alkalmazni, de a test azért bonyolultabb.

3 hét kevés, a testsúly egyik napról a másikra képes ingadozni akár egy kilónál többet is, időszakosan megkötheti a vizet, ésatöbbi... Nem tudsz pontosan mérni, majd idővel látod, mennyire gyorsan fogytál. Amúgy heti fél kiló teljesen jó fogyás, nem fontos, más mennyit fogy, van, aki semennyit s saját bevallása szerint alig eszik.

Egyél kiegyensúlyozottan, ne sanyargasd magad, mozogj és légy türelmes! Én egy éve konkrétan stagnálok, pedig nem eresztem el magam jobban, mint a fogyásom első szakaszában. Most épp elmélyítettem a kalóriadeficitemet, plusz ketogénezek és egyelőre (2 hete) semmi... :D OK, -1 kiló azonnal volt, glikogén és víz, nagy ügy... Volt -2 is, de az gyorsan 0-ra változott, nem szokott ingadozni a súlyom, de most teszi. A fogyás nem mindig s mindenkinek olyan egyszerű... Én elégedett lennék a heti fél kilóddal, nagyon, feltéve, hogy főleg zsírból megy.

2014. szept. 6. 14:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Persze ez a -1000 kalória csak becsült. Én is hónapokig stagnáltam, most elkezdtem komolyabban diétázni. Egy picit muszáj sanyargatni magam :D Így ment le ez a 1,5 kg. Igazából a hasamon van megnyúlva a bőr-terhesség után...Most szeretnénk kistesót, előtte formába akarom hozni magam :D
2014. szept. 6. 20:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy borzasztó! Úgy fel van puffadva a hasam egész nap...mintha 5 hónapos terhes lennék :D
2014. szept. 6. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!