Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csináljak ha a túl kevés...

Mit csináljak ha a túl kevés kalória miatt nem fogyok?

Figyelt kérdés

168/64 l

Úgy kb 1,5 éve kezdtem bele az életmódváltásba, 6 hónap alatt 15 kilót lefogytam. Azótanem eszek lisztes,cukros dolgokat csak nagyon ritkán, ha kenyeret eszek vagy tk-t vagy szénhidrátcsökkentettet (de azt is nagyon ritkán, zöldségeket eszek helyette). Nem szoktam pontosan kalóriát számolni,de azért 1400-nál többet nem nagyon eszek, hétvégén szoktam kicsit többet enni,de azt nem az egészségtelen dolgokból. Nyáron is szinte minden nap futottam,a suli kezdete óta is 3 hétig heti 3x RR tornáztam,most meg 2 hete megint futok,de csak heti 4x 45 percet.

És semmit nem fogyok!

Ilyenek a napi kajáim:

Reggeli: 20g zabkorpa vízzel/ 2db gyümölcs/ csirkemell sonka zöldséggel/ főtt tojás/ rántotta

Tízórai: 2db gyümölcs/ saláta mozarellával/ 20g zabkorpa

(A reggelit és tízórait váltogatom)

Ebéd: valamilyen leves (diétásabb) + főzelékek hússal/ sült csirkemell párolt zöldséggel/ husi bulgurral (ritkán update tészta)

Vacsora: zöldség/felvágott/túró

Nem tudom mi lehet a probléma mert szerintem jól csinálom az étkezést és sportolok is. Lehet hogy túl keveset viszek be?

Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült.

2014. okt. 4. 16:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ja és körte alkat vagyok
2014. okt. 5. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!