A mai étkezésemben mennyi kalória van?
Nincs normális netem ezért nem tudom megnézni.
Reggeli: 1 db körcikkes sajt és 2 szelet löncs felvágott, 1 energiaital.
Ebéd: kb 5 dkg sültkrumpli, 1 db sültvirsli, kb 10db gyöngyhagyma.
Ma már nem fogok enni
Nem éhenhalni hanem fogyni szeretnék :)
1 hét múlva kezdem a tornát. 3 gyereket szültem és nem megy le az a fránya 30 kiló. Nagyon fáj a térdem és a csipőm, gondolom a sok súlytól.
Szörnyű! Ezzel csak az egészséged teszed tönkre, jól bezabálsz majd, s még több problémád és túlsúlyod lesz.
Ha 12 után már nem eszel, az durva koplalás, a tested kínlódik, izomból próbál energiát szerezni, míg a zsírtartalékokat igyekszik megóvni. Nem mintha délelőtt rendesen ettél volna.
Energiaital cukros vacak, ha ennyire szükséged van a pörgetésre, inkább koffein tablettát vegyél be.
A felvágottak és a virslik többsége műkaja, alig van bennük némi hús, inkább térfogatnövelők, szója meg aroma.
Ha tényleg fogyni szeretnél és megérni a gyerekeid felnőttkorát, akkor inkább étkezz normálisan, kerüld a mű- és szétcukrozott kajákat, figyelj a GI-re!
Fogyni egészségesen is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!