Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csináljak ha a túl kevés...

Mit csináljak ha a túl kevés kalória miatt nem fogyok?

Figyelt kérdés

168/64 l

Úgy kb 1,5 éve kezdtem bele az életmódváltásba, 6 hónap alatt 15 kilót lefogytam. Azótanem eszek lisztes,cukros dolgokat csak nagyon ritkán, ha kenyeret eszek vagy tk-t vagy szénhidrátcsökkentettet (de azt is nagyon ritkán, zöldségeket eszek helyette). Nem szoktam pontosan kalóriát számolni,de azért 1400-nál többet nem nagyon eszek, hétvégén szoktam kicsit többet enni,de azt nem az egészségtelen dolgokból. Nyáron is szinte minden nap futottam,a suli kezdete óta is 3 hétig heti 3x RR tornáztam,most meg 2 hete megint futok,de csak heti 4x 45 percet.

És semmit nem fogyok!

Ilyenek a napi kajáim:

Reggeli: 20g zabkorpa vízzel/ 2db gyümölcs/ csirkemell sonka zöldséggel/ főtt tojás/ rántotta

Tízórai: 2db gyümölcs/ saláta mozarellával/ 20g zabkorpa

(A reggelit és tízórait váltogatom)

Ebéd: valamilyen leves (diétásabb) + főzelékek hússal/ sült csirkemell párolt zöldséggel/ husi bulgurral (ritkán update tészta)

Vacsora: zöldség/felvágott/túró

Nem tudom mi lehet a probléma mert szerintem jól csinálom az étkezést és sportolok is. Lehet hogy túl keveset viszek be?

Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült.

2014. okt. 4. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez úgy ránézésre másfélszer annyi kalória, mint amennyit saccolsz.
2014. okt. 4. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Pontos mérleggel kellene mérni mindent és beírni legalább pár napig a kaloriabazis.hu-n, nekem sokat segített, hogy belőjem a helyes adagokat. Most nem írtál mennyiséget, tehát nem lehet tudni, hogy kevés vagy sok a kalória. Azt tudni kell, hogy az alma, körte pl. elég kalóriás, pl. nekem a napi adagba csak egy db gyümölcs fér bele.
2014. okt. 4. 18:06
 3/11 anonim válasza:
nem feltétlenül kell azért a kalóriákat ilyen komolyan venni. almát, körtét nyugodtan ehetsz, inkább csak az idővel kell trükközni pl: ezeket inkább ne délután fogyaszd, hanem korábban. javaslom még, hogy hat óra után már ne vigyél be táplálékot, nekem ez vált be, én is 168 cm vagyok és 53 kg (67 voltam!) szerintem egyébként nagyon helyénvaló a táplálkozásod, egészséges dolgokból pedig tényleg nem baj ha néha pl hétvégén kicsit többet eszel. az pedig hogy rendszeresen mozogsz, szuper. fel a fejjel!
2014. okt. 4. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Az alma és a körte speciel pont nem nagyon "kalóriás", sőt! A banán és a szőlő esetleg, de senki sem a gyümölcsöktől fog hízni.

Egyszerűen elértél egy olyan szintet, ahonnan már sokkal nehezebb.

2014. okt. 4. 21:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Hétköznaponként csak almát és körtét szoktam enni,szőlőt csak hétvégén ha veszünk a piacon.

Csak az az elszomorító hogy ez megy már hónapok óta! :( És nem tudom hogy mit tehetnék még...

2014. okt. 4. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem derült ki, hogy most mennyi a súlyod, vagy én voltam figyelmetlen? Lehet hogy már nincs is miből fogynod?
2014. okt. 4. 21:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja, 64 kg, bocs!
2014. okt. 4. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor csak idő kell hozzá, ha a mennyiségek nem nagyok. Légyí még türelmes, vannak stagnáló időszakok, ilyenkor nem szabad abbahagyni.
2014. okt. 4. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ez a kaja másfélszer annyi lenne mint amit saccolsz, bár tény hogy adagot nem írtál. Nekem az étrended okénak tűnik. Centit nem mértél esetleg? Lehet hogy szedtél magadra izmot. Nekem is az egyébként a tippem hogy már a normális tartományban vagy, innen a szervezet kevésbé engedi leadni a kilókat. Megpróbálhatod hogy gyümölcs helyett is zöldséget eszel, hátha az segít.
2014. okt. 4. 23:39
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen a centit is néztem és sajnos az sem mutat változást. És egyáltalán nem vagyok olyan vékony. Ezek a méreteim:

Derék: 74cm Has (a legnagyobb résznél): 80 cm(ha reggel,evés előtt mérem különben 86cm szokott lenni) Csípő:102cm (remélem jó helyen mértem) Comb: 57cm Mell: 90cm Kar:30cm

2014. okt. 5. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!