Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit fogynék így hetente?

Mennyit fogynék így hetente?

Figyelt kérdés

Jó matekosok kérlek segítsetek! 21 éves lány vagyok, 157 cm magas és 74 kg. (szóval elég duci)

Ha napi 700 kalóriát juttatok be a szervezetembe és sportolással 1000-et égetek el, akkor mennyit fogyok hetente?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. okt. 2. 17:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy jelenleg munkanélküli vagyok tehát egész nap ülök és melót keresgélek.
2014. okt. 2. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nemcsak matek s úgy ezer kalóriát még dobj rá a beviteledre, ha jót akarsz...
2014. okt. 2. 17:53
 3/6 anonim válasza:

Sokkal helytelenül ítélik meg ezt a dolgot. NEM A MENNYISÉGET KELL EGY DIÉTÁNÁL CSÖKKENTENI, hanem a minőséget. Ha gabonát, tésztát, krumplit, édességet eszel, akkor HÍZNI FOGSZ. De ha húst, gyümölcsöt, zöldséget, tojást, zsírt, sajtot eszel akkor nem fogsz hízni. Paleolit életmód, én sem értek teljesen vele egyet, de abban igen, hogy fogyásra alkalmas!

Ezt a 700 kalóriásat pedig felejtsd el.

2014. okt. 2. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Koplalva nem fogsz tudni annyit elégetni!
2014. okt. 2. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

#3: Nem nem hízni akar, hanem fogyni. Amúgy simán lehet tömeget növelni paleóval is. Fogyni pedig főleg nem mindenki fogy tőle, a kalóriadeficit léte vagy nem léte makacs dolog.

Nincs csodaétrend, amiben annyit eszel, amennyit akarsz és fogysz.

2014. okt. 2. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz sportolással ezret elégetni, ha nincs energiád, már pedig 700 kalória annyit sem ad, hogy nap végén felsétálj egy lépcsőn, nem hogy még sportolni tudj napközben főleg nem 1000 kalóriát elégetni.
2014. okt. 3. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!