Hogy tudnék fogyni hetente 2 kg-ot?
157cm/55,5kg vagyok. 16 éves lány.
Az elmúlt időszakban nagyon meghíztam, pedig sovány voltam : / Most meg rosszul vagyok magamtól :S És szeretnék minél hamarabb legalább 48 kg lenni, és nyáron azért még élvezni a strandolást is és nem folyton parázni az alakom miatt. Utána néztem dolgoknak, mint hogy több kcalt égessek mint amit beviszek, de hogy heti 2 kg-ot fogyjak ahhoz napi 1800-2000 kcalt kéne égetnem. Hogy csináljam?:S az utcára is alig merek kimenni, mert hogy mindenki észre fogja venni, hogy mennyire meggyarapodott a súlyom. Minél hamarabb a régi szeretnék lenni. 47-48 kgnál kicsit megnyugodnék, de addig..kedvem sincs semmihez, legszívesebben itthon ülnék és depiznék :S És csak mozogni mennék ki. Segítsetek, adjatok ötleteket, légyszi. Köszönöm. : )
Tíz perc futással (rendes futás, nem kocogós tempó!) kb. 100 kcal-t égetsz el. Könnyen kiszámolható, hogy napi 3-4 óra tempós futással "könnyedén" elégetheted a felesleges kalóriákat.
Sok sikert!
Zsírégető kaja, ez egy új kifejezés.
Nincsenek szuper élelmiszerek amik így meg úgy segítik a fogyást. Az idióta női magazinok elég sok kárt csinálnak a fejekben.
Ha már hajlandó vagy számolni akkor ne a kalóriát számold hanem egyél minden nap 110 gramm fehérjét, 110 gramm szénhidrátot és 25gramm zsírt. Ez inkább 1100 kalória de több mozgást lehet hogy csak ennél is több kajával fogsz majd bírni. Ha annyira sokat akarsz mozogni, de nagyon erőtlen vagy akkor a zsírbevitelt növeld majd (telítetlen forrásokból). A heti 2 kilóról megm ondj le mert hülyeség. De ha tudsz ilyen négy órákat intenzíven futni akkor tényleg megolhadó, csak ez valószínűtlen, ennél kevesebb mozgás is elég lenne és a fokozatosság is fontos (lenne).
Shop.builder.hu
Itt mindent megtalálsz. A zsírvesztéshez bizony mozognod kell aerob tartományban, plusz étrendváltás. Amíg ezek nincsenek megvalósítva, addig felesleges minden. Amúgy a kutyát nem érdekli hogy nézel ki, ne ez zavarjon, ha kilépsz az emberek közé, Te legalább igyekszel, ez járjon a fejedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!