Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A kalóriabázist használom....

Melancia kérdése:

A kalóriabázist használom. Ugyan segített egy hét alatt 1kg ment le, de ennél nem megy lejjebb. ( 79 kg) Miért nem megy lejjebb?

Figyelt kérdés

Régebben is használtam, ezért írom, hogy ennyi.

És ez meglátszik. Mást is próbáltam de nem segít. Ott szigorúan betartottam a napi 1300-as kalóriaértékemet,és mellé sportoltam amit nem jegyeztem fel, azért, hogy ne ehessek többet. Volt úszás, tánc, naponta 2 km bicikli, még küzdősportot is tanultam, stb de semmi. Ami azt illeti elég erős, vastag csontom van. (orvos szerint) És izmos is vagyok. Csak lány létemre közel 80 kg elég sok. Hasam, és a combom egy kicsit nagy. Segítség!

2014. aug. 4. 11:51
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Az, hogy vastag a csontod nem indokolja, hogy zsíros legyél.

Az, hogy a számolt kalóriák ellenére sem fogysz azt jelenti, hogy nem jól étkezel.

Olvasd el a Sárga kapszula és az Amit a zsírégetésről tudnod kell c. kiadványokat, mindkettő ingyen letölthető.

2014. aug. 4. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Most ezt hogy érted.? 1 hete diétázol és 1 kg ment le.? Mert ha igen az nagyon jó és minden rendben van idáig. Ha nem így van akkor az első válaszolóval nagyon egyet értek.

Jó az a két könyv.!

2014. aug. 4. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is az első által ajánlott könyveket ajánlom. Használtam a kalóriabázist egy hónapig, be is tartottam amit írt, első héten nekem is lement egy kiló, és mivel ennyi, feladtam. Mióta a "sárgakapszulát" használom, egy hónap alatt lement 5 kiló. kalóriabázisban még mindig írom, de csak, hogy követni tudjam, hogy miből mennyi,mennyi sport, mennyi fogyás stb...
2014. aug. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!