Van ez a kalóriabázis oldal, tök jó meg minden csak van egy graffion ami engem aggaszt, pár hete használom általában 50% szír,30%fehérje és 20%szénhidtárt a napi tápanyageloszlás, ez jó vagy rossz? Heti -1kg megy. Már -3k kb különben nagyon jó oldal.
Figyelt kérdés
átlagos napi kalória bevitelem 2000-2100, természetesen sokat mozgom, kertészkedem (napi 2-3 óra, kerékpározok napi szinten és hál istennek látszata is van. Kenyeret elvétve és csak reggel eszem. Szerintetek lehet így fogyni?2013. ápr. 24. 15:02
1/6 anonim válasza:
Én is a kalóriabázis oldalt használom. Ennek segítségével már -5 kg-ot fogytam. (Hetente 1 kg megy le nekem is.) Szerintem nagyon jó oldal.
2/6 anonim válasza:
Én is a kalóriabázissal fogytam 5kg-ot eddig 3 hét alatt.
3/6 anonim válasza:
Fogysz, tehát lehet. Többféle módszer van, ez az étrend nagyon visszafogja a szénhidrátot. A kalória mennyisége az elsődleges, az egyes tápanyagok arányával bizonyos határok között lehet játszani.
4/6 anonim válasza:
50-30-20?
Zsír soknak tűnik (~113g).
Fehérje oké (~117g).
Szénhidrátot kevésnek tartom (~102g).
A kertészkedés, kerékpározás mellett milyen munkát végzel?
Szellemi vagy fizikai?
Nemed?
Fizikai munkához lehet oké ez a tápanyagmegoszlás.
Tanuláshoz, irodai munkához (agymunkához) a CH kevés lehet, a zsír sok.
Ahhoz egy 45% CH, 30% P, 25% F jobb.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! igen Fizikai munkát végzem, itthon a nap 60% kint töltöm a kertemben. :) (elég nagy.. ) és ez mindennapos, és természetesen heti 3x kis torna. 30-40perc. alapjáraton az oldal szerint napi kalória szükségledem ha csak "kelek fekszek" 2381 (fehérje 119g, szénhidrát:298, zsír 79)
2013. ápr. 24. 17:10
6/6 A kérdező kommentje:
nem: férfi 23
2013. ápr. 24. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!