Ha használom a KalóriaBázist és mellette sportolok, az hatásos?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem vezetni, 1200 kalóriára állítottam a napi bevitelt. Mellette heti 3x minimum sportolok. Így mire kezd látszódni a hatás?
Igazából nem feltétlenül fogyni akarok, mert a kalkulátor szerint pont annyi kg vagyok, amennyi kell a magasságomhoz. De én úgy érzem, van egy kis felesleg és formásodni szeretnék.
Jó ez az 1200kcal? az alap kcal égetésem a kalkulátor szerint 1792.
Mi a véleményetek?
2013. dec. 16. 15:13
1/2 anonim válasza:
Inkább a makrotápanyagokat számold a célodnak megfelelően,ne kcal-kat! A kalkulátort sz**rd le! A tükör mutatja meg,hogy jól nézel ki vagy sem. Persze nem kell odaragadni! :-)
2/2 anonim válasza:
A kalóriabázison olvasd el a sikerült lefogyni topikot, akkor elhiszed, hogy ez igencsak hatásos. A fórumrészben sok tanácsot kapsz, hogy minél jobb eredményt érj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!