Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem 2-3hétig...

Mondanátok nekem 2-3hétig tartó, hatásos diétát? Nem számít, ha nagyon kegyetlen, muszáj lefogynom.

Figyelt kérdés
Kevés időm van,ezalatt be kell nagyon keményítenem. Ha bármilyen tippetek van,kérlek osszátok meg velem:)

#diéta #rövid #idő alatt
2013. dec. 12. 21:25
1 2
 1/16 anonim válasza:

kevés kalória,sok mozgás.

de figyelj hogy ne legyél rosszul.

ha éhes vagy,igyál vizet,egyél zöldséget

ja és ez mióta a szerelem szex kategória?

2013. dec. 12. 21:27
 2/16 A kérdező kommentje:
bocsi hogy ide írtam,de gondoltam itt többen vagytok,és sürgősen kellenének a válaszok:)
2013. dec. 12. 21:29
 3/16 anonim válasza:
0%
Mi ilyen sürgős? Talán közölte egy fiú, hogyha 3 hét múlva 20 kg-val kevesebb leszel, akkor szeretni fog?? Azt küldd el a p**csába!
2013. dec. 12. 21:30
 4/16 anonim ***** válasza:

1-2 kiló zsírnál ha megfeszülsz sem tudsz többet leadni. Fogyhatsz 5-6 kilót is, vagy akár egy tízest is le lehet dobni, de az izom lesz, és víz... És a látvány sem lesz semmivel jobb, mint előtte.

De mindenkinek joga van a hülyeséghez, szóval hajrá...

2013. dec. 12. 21:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Paleo étrend, zsíranyagcserét és sejtszintű anyagcserét elősegítő értendkiegészítőkkel.
2013. dec. 12. 22:10
 6/16 anonim ***** válasza:

"Paleo étrend, zsíranyagcserét és sejtszintű anyagcserét elősegítő értendkiegészítőkkel."

Bocs, de csak most tudtam visszaülni a székre, mert lefordultam a nevetéstől.

2013. dec. 12. 22:45
 7/16 anonim ***** válasza:

reggeli: zabpehely vízbe vagy tejbe áztatva

tízórai:gyümölcs

ebéd: szinte mind1

vacsora:bármi de este 6 után csak fehérje turmix

ezeken kívül,járj el edzeni. ha nem edzel semmire nem mész a diétával...

2013. dec. 13. 00:08
 8/16 anonim válasza:
Ha valami nagyon brulált vetsz be, aztán visszaállsz a mostani étrendedre, simán felszedhetsz többet, mint amennyit leszenvedtél.
2013. dec. 13. 00:50
 9/16 anonim válasza:
0%

3 nap rizs (csak ez!)

3 nap hús (sonka, grillcsirke...semmi más)

3 nap csak zöldség v gyümölcs.

Majd újra.

( a fogyókúrás beszélgetésekben kötelező "tönkreteszed magad" dumát meg el lehet hagyni ezt ugyanis orvos javasolta, h vki lefogyjon egy műtéthez...és még a vérképe is jobb lett. Kell hozzá önfegyelem de nagyon gyors a hatás)

2013. dec. 13. 11:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert a kérdező műtétre vár,nem? Ehez nem önfegyelem kell,hanem hülyének kell lenni! Neked viszont nem ártana egy operáció,mondjuk egy agyátültetés! Akkor talán nem makognál ide h-va ilyen f******t.
2013. dec. 13. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!