Mondanátok nekem 2-3hétig tartó, hatásos diétát? Nem számít, ha nagyon kegyetlen, muszáj lefogynom.
Figyelt kérdés
Kevés időm van,ezalatt be kell nagyon keményítenem. Ha bármilyen tippetek van,kérlek osszátok meg velem:)2013. dec. 12. 21:25
11/16 anonim válasza:
Idióta tanulj meg írni.
Az operáció meg független a fogyókúrától te retardált ökör, tanulj meg szöveget is értelmezni, barom.
Agyátültetés, mi?
Te professzor úr.
12/16 anonim válasza:
Attól még, hogy orvos javasolta, lehet f**ság. És történetesen az is. Teljesen ellentmond egy egészséges, és normális diéta alapszabályainak.
13/16 anonim válasza:
Én tanuljak meg írni,te "h"-zó "vki"-zó f*****lap? Tudod mit? Csináld végig a "szuper" diétádat! Biztos g***re egészséges leszel tőle. De legjobb volna,ha muteroddal csináltatnál egy utólagos abortuszt!
14/16 anonim válasza:
Azt hittem az ilyen jellegű válaszokat azonnal moderálják... Egyébként tényleg, miért akarsz ilyen gyorsan lefogyni?
15/16 anonim válasza:
Át*****uk a rendszert. :-)
Bocs,de az idiótáktól mindíg kiakadok. Szívből remélem,hogy a kérdező nem fogadja meg azt,amit ez az elmebajnok ajánlott!
16/16 anonim válasza:
Végül is a kérdés is elég hülyeség,miért ne lehetne ilyen válaszokat adni rá? A kérdező számára nem az a fontos,h egészséges legyen,hanem,h lefoggyon és a bajok itt kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!