El kell ismernem, hogy vannak evészavaraim, de nem olyan súlyosak, hogy anorexiás lennék, legalábbis én nem gondolom úgy. De naponta kb. 1200 kcal-t eszem, nagyon figyelek, hogy ne lépjem túl, és inkább kevesebb legyen. Viszont kezdem érezni, hogy belassult az anyagcserém, a fogyás megállt már vagy 4 hete.
Meg lehet ezt még javítani vhogy? Egyek folyamatosan többet? Viszont hízni nem akarok. Rettegek a hízástól :SS
Segítsetek légyszi!
(22 vagyok, lány, és 46 kg 167 cm-rel.)
2014. júl. 29. 20:38
1/6 anonim válasza:
Egyelek meg, nem belassult, hanem nem tudsz miből fogyni.
2014. júl. 29. 21:05
2/6 anonim válasza:
Hízni fogsz!
2014. júl. 29. 21:24
3/6 anonim válasza:
Ha innen még fogyni akarsz, az pedig anorexia gyanús. Valószínűleg azért nem fogysz, mert már nincs miből. Szépen fokozatosan emeld a kaját. Ha 10 kg-ot felszedsz, még akkor sem leszel kövér. Próbálj meg mozogni, hogy izmot szedj fel, ne zsírt. Ha nem látod a külsőd reálisan, lehet, hogy orvoshoz kell menni. Fogalmam sincs, hogy lehet ezen segíteni, de biztos, hogy nem reális a magadról kialakított testkép.
2014. júl. 29. 21:44
4/6 anonim válasza:
Tévedsz, már anorexiás vagy! A te korodban 168cmhez 52kg voltam, minimális izomzattal és mégis nagyon gebe voltam; el sem tudom képzelni, mit akarsz még leadni.
2014. júl. 30. 07:38
5/6 anonim válasza:
Már anorexiás vagy:
- 1200-at ne lépjem túl
- sőt, kevesebb legyen
- rettegek a hízástól
A súlyod kórosan alacsony, inkább híznod kéne 10 kilót. Ám nem fogsz, inkább beleőrülsz a fogyókúrába, vagy bulimiássá válsz, ha zabarohamaid lesznek - mert 90 sok%, hogy lesznek.
Amúgy tudsz fogyni, persze, 35 alá is mehetsz, akaraterő kérdése. Legalább nem kell annyi koporsóra költeni. :D
2014. júl. 30. 15:46
6/6 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra vonatkozott, hogy fel lehet-e gyorsítani az anyagcserémet az eredetire. De köszönöm mindenkinek aki megvetést nyilvánított. igen, én is tudom hogy nem kéne többet fogyni. Minden beteg lány tudja. Azért kösz... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!