Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam helyre ezt a hibát?

Hogyan hozzam helyre ezt a hibát?

Figyelt kérdés

Ma reggel annyira éhes voltam, hogy nem volt türelmem kaját csinálni, hát azt ettem ami már kész volt : tésztát ! Tudom, ez óriási baki, de nem tudok mit tenni igy utólag, kihányni nem akartam. Csokitészta volt, ilyen kockákra vágva és sajnos lement egy jópár a torkomon, tejjel.

Mit tegyek a mai nap folyamán, hogy kicsit javitsak ? 15/L

2010. júl. 30. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen az a csokitészta?

Egyébként "kész van" a gyümölcs és a zöldség is, ha fogyózol, ilyennek mindig kell otthon lenni. Azt is ehettél volna 1-2 darabot, reggeli előtt.

De egyékbént tényleg mindegy most már, egyél úgy a továbbiakban, ahogy szoktál. Egy nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet.

Mellesleg 15 évesen nagyon vigyázz, mert egy rosszul megválasztott fogyókúra (koplalás) végleges meddőséget okozhat.

2010. júl. 30. 11:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Kevert csokitészta, ez a neve azt hiszem, tehát kakaós massza és csoki öntet :-SS
2010. júl. 30. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Az szép :/

Most kicsit megnyugodtam,hogy nem csak én rontottam el a mai napot :)

Én is reggel rontottam el,és már csak gyümölcsöt eszek ma :)

2010. júl. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!