Na ezt hogy hozzam helyre?
Figyelt kérdés
A történetem: leadtam annyi kilót pár hónapja, hogy elértem az álomalakot és álomsúlyt. Azonban ennek annyira megörültem, hogy úgy gondoltam, már többet megengedhetek magamnak, ehetek többet is, mértéktelenül. Ennek persze az lett a következménye, hogy visszahíztam ugyanannyira. Most ismét elkezdtem visszaállni az eredeti életmódomra, amit már úgy gondolom, tényleg életmódszerűen fogok követni, mert egyszerű kalória és tápanyagszámlálás és sport az alapja, egészséges táplálékokkal. A bökkenő csak az, hogy ugye 4 napja álltam vissza, örültem is é büszke voltam magamra, hogy de jó, ismét a régi vagyok, mértékkel eszek és jót, követem az aznapra elkészített saját étrendemet. De: tegnap előtt jött haza az apukám (munkája miatt volt távol). Ő egészségtelenül, sok cukros ételt eszik, így nem tudom megint miért kattantam be, de sok fehér cukros dolgot ettem, tegnap annyira teleettem magam, hogy aludni se bírtam, és ma is olyan jó illatok voltak és olyan jól néztek ki, hogy úgy gondoltam, ha elrontottam a tegnapi napot, ma is ettem egy kicsit, akkor eszek többet, már úgyis mindegy. Én nem tudom miért van ez így, akaraterőm nagy máshoz, és az a durva, hogy eddig a kajálásban is volt akaraterőm, nem tudom mi ez az egész. az a durva hogy egészségügyis vagyok. 5-6 kilót akarok leadni, 170cm/59-8 kg vagyok. a kérdésem az, hogy ezt a 2 napot hogy hozzam helyre? Triplázzam meg a ma tervezett mozgásomat? Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?2013. jan. 25. 15:12
1/2 anonim válasza:
Én a bűnös napok után tartok egy zöldség, gyümölcs napot. Nem lehet a megevett ételt meg nem etté tenni. Erőt kell venni magadon és azt mondani mától nem bűnözök. Nem kell ezen semmit helyrehozni, de el kell határozni, hogy már pedig nem bűnözök. Tudom, hogy időnként kedve támad az embernek tiltott ételt fogyasztani, én ilyenkor megengedek magamnak 1 falat tiltott kaját.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! Ma 1 óra futást terveztem futópadon emelkedőn, és fél óra szobabiciklit. Ma 2400kalóriát ettem 1500 helyett, borzalom, de ezzel a mozgással 891 kalóriát égetek minimum. Tudom, nem fogom meg nem etté tenni, de holnaptól jobban figyelek, és nem lesz ilyen zabanap többé.
2013. jan. 25. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!