Sos mit tegyek?

Figyelt kérdés
nagyon kövér vagyok 14 éves és 85 kilo:'( Nagyon sok mindent próbáltam már de mivel a hús szagától is rosszul vagyok és zöldségekből csak a répát ubit krumplit karfiolt eszem meg . Sajnos még a sport se jöhet nagyon szóba mert beteg a lábam vagyis hát mostmár elvileg meggyogyult . bármilyen tippnek , tapasztalatnak , tanácsnak nagyon őrülnék

2014. júl. 16. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Hús helyett tojás és fehérjepor a répa és a karfiol az megint jó. Ne pakolj semmi olyat a szádba aminek édes íze van és ami fehér lisztből készült és persze zsírosakat se egyél. Gyalogolni azért gondolom tudsz napi 40 perc megállás nélkül tempósan.

A fekvőtámaszhoz se kell a lábad megerőltetni ha nem megy akkor állj szembe a fallal hogy a lábujjhegyed 50 centire legyen a faltól és nyomj mondjuk 3x20-at aztán emeld amig el nem éred a 3x50-et utána már egy széken is csinálhatod ha már ez is megy jöhet a rendes fekvőtámasz.

Aztán megtöltesz 2 db pet palackot vízzel és azt is emelgetheted. Utána már akár nézhetsz egy konditermet is.

Meg akár letöltheted ingyenese "A sárga kapszula c. könyvet is, meg van egy csomó videó a neten is.

2014. júl. 16. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző válaszolónak kaja téren nagyrészt igaza van. Gyümölcsöt ehetsz édesség helyett, de ne mértéktelenül. Sok folyadékot is igyál: víz és zöld tea nagyon jó. (Utóbbi cukor nélkül.)

Nekem annyira tönkrement a lábam a futástól, hogy kis híján műteni kellett. Nekem úszást és biciklit javasolt az orvosom gyaloglás és egyéb sportok helyett.

2014. júl. 18. 10:49
 3/3 hancsi22 válasza:
Hello én is ebben a cipőben járok.14 éves és 77 kg és 174cm.Nagyon túlsúlyos.Szóval az lenne a dolog lényege, hogy nem nagyon megy a fogyás szeretnéka felvételire egy türhetőnek mondható állapotot kihozni magamból.Légyszi nekem is segítsetek! kedves kérdező, nekünk csajoknak ez m indig nehéz téma,szóval a lényeg ,hogy sose add fel, és határozd el magad hosszú időre. én is így teszek. Miután a felvételit letudtam, bekekezdek egy 6 hónapos hosszú távú diétába! javaslom tedd te is ezt!Sok szerencsét
2014. nov. 21. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!