Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lencsefőzeléket ehetek fogyókú...

Lencsefőzeléket ehetek fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

A kalóriabázison azt írták hogy lencsefőzelék füstölt főtt tarjával: 273kcal/100 gramm

Ez nagyon soknak tűnik nekem. :( Ezt kérték itthon és fogyózom (vagyis inkább életmódváltás lenne), ezért kíváncsi vagyok, hogy szerintetek egy kevés belefér-e. Nem tettem bele lisztet, a lencséből turmuxoltam le egy adagot és azzal sűrítettem be. Egy kevés füstölt-főtt tarját is tettem bele.

A kalóriabázison megnéztem a receptet és ott száraz lencsével számolnak, nem teszik hozzá a vizet. Ha a főtt lencsével számolnánk nem jönne ki kevesebb kalória rá?

2014. máj. 21. 09:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nem szeretnék egész életemben kalóriát számolgatni, de nyárig szeretnék még fogyni és addig különösen odafigyelek, hogy miből és mennyit eszem.
2014. máj. 21. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Akkor újfent nem értem.

A különkleges odafigyelés a lencsés keményítőevés?

Szerintem így is belefér egy magasabb ch beviteles nap, csak az elvet nem biztos hogy értem.

Inkább ne figyelj oda nyárig, és ne nagyon egyél lencsét (a jövőben) :P

2014. máj. 21. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Téged nem fúj fel?

Nekem beindult a fantáziám a füstölt főtt tarjára... főtt tojással, tormácskával... hmmm...

2014. máj. 21. 13:13
 14/14 anonim ***** válasza:

2

azért mert marha unalmas állandóan zöldséget enni hússal....

Kérdező: igen, simán lehet enni lencsefőzeléket is. Én hetente átlag 1x szoktam enni 200 grammot, mégis fogyok.

2014. máj. 22. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!