Lencsefőzeléket ehetek fogyókúra alatt?
A kalóriabázison azt írták hogy lencsefőzelék füstölt főtt tarjával: 273kcal/100 gramm
Ez nagyon soknak tűnik nekem. :( Ezt kérték itthon és fogyózom (vagyis inkább életmódváltás lenne), ezért kíváncsi vagyok, hogy szerintetek egy kevés belefér-e. Nem tettem bele lisztet, a lencséből turmuxoltam le egy adagot és azzal sűrítettem be. Egy kevés füstölt-főtt tarját is tettem bele.
A kalóriabázison megnéztem a receptet és ott száraz lencsével számolnak, nem teszik hozzá a vizet. Ha a főtt lencsével számolnánk nem jönne ki kevesebb kalória rá?
Akkor újfent nem értem.
A különkleges odafigyelés a lencsés keményítőevés?
Szerintem így is belefér egy magasabb ch beviteles nap, csak az elvet nem biztos hogy értem.
Inkább ne figyelj oda nyárig, és ne nagyon egyél lencsét (a jövőben) :P
Téged nem fúj fel?
Nekem beindult a fantáziám a füstölt főtt tarjára... főtt tojással, tormácskával... hmmm...
2
azért mert marha unalmas állandóan zöldséget enni hússal....
Kérdező: igen, simán lehet enni lencsefőzeléket is. Én hetente átlag 1x szoktam enni 200 grammot, mégis fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!