Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha édességre vágyom a fogyókúr...

Pray kérdése:

Ha édességre vágyom a fogyókúra alatt, mit ehetek? Amiben kevés a kalória

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
gyumolcsok, zabpelyhes szeletek, fehérje szeletek, túróba kevert édesito kakaoval/ez a kedvencem :D/, joghurtok...diabetkusoknak szánt édességek amelyek kevés zsiradekot illetve szenhidratot tartalmaznak..
2012. szept. 8. 21:00
 2/18 anonim ***** válasza:

Scitec fehérjeport. Kis zacsiban is árulják őket.

Vagy édesítőszeres pudingot, kevés kcal-os pudingporból(Ts-ben van) túróval.

2012. szept. 8. 21:12
 3/18 A kérdező kommentje:
a francokat...a diabetikusoknak szánt édességek tele vannak kalóriával :l
2012. szept. 8. 23:02
 4/18 anonim ***** válasza:

A tesco-ba van olyan pudingpor, amiben kevés kcal van, 100 gr porban: 100 kcal: 3,4 gr fehérje, 17 gr szh, 1,5 gr zsír.

És egy zacsi 40 gr-os! Én a 3-adát szoktam elhasználni egy finomsághoz és rakok bele sovány túrót, meg éd.szert.

Azt hiszem 3-4 féle ízben biztosan van, nézz utána, azt akárhogy számolom 1,5 dl tejjel alig van benne kalória.

(mondjuk 10 gr ppor+ a tej: 4,5 fehérje, 8 gr szh, 2,3 zsír körül... 75 kcal körül..)

2012. szept. 8. 23:18
 5/18 anonim ***** válasza:
37%
Én még mindig az aszalt áfonyára szavazok :D
2012. szept. 9. 00:15
 6/18 anonim ***** válasza:

Én, ha édességre vágyom, eszek 1-2 szelet magas kakaótartalmú csokit. Igaz, kb. ugyanannyi kcal-t tartalmaz, mint a tejcsoki, de sokkal egészségesebb és szerintem nagyon finom, én nagyon szeretem.

Ezenkívül néha aszalt gyümölcsöket is eszem. Vagy megiszom egy bögre kakaót.

2012. szept. 9. 01:34
 7/18 anonim ***** válasza:

a reggeli mellé 1000mg c vitamint.

a hiánya okozza az édesség kívánást is többek közt.

2012. szept. 9. 05:04
 8/18 anonim válasza:
Ehetsz csokit is, ( a keserü csokikból)csak számold be a napi kaloriádba.Ne ráadásként jutalmazd meg magad!
2012. szept. 9. 11:52
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
teljesen minegy h mit fogsz enni, aki leakar fogyni az nem eszik édességet, kibírja ha torik ha szakad mert az agyban dol el , ha édességre vágysz akkor nem is fogyozol igazán..édességet ellehet hagyni pár nap alatt, és nem is lesz rá gusztusod ha helyesen taplalkozol, vitaindúsan!!!
2012. szept. 9. 12:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Egyél friss gyümölcsöt, néhány nap alatt átáll az ízérzékelésed és ugyanolyan jól fog esni egy alma vagy barack, mint egy szelet csoki. Hosszútávon is hasznos, egyébként is meg kellene őrizned a súlyodat a fogyás után.
2012. szept. 9. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!