19 éves lány vagyok,160 cm és 52 kg. A combjaim nagyon hájasak, és a fenekem meg a hasam is lehetne jóval feszesebb. Mit tegyek, hány kalóriát kellene bevinnem egy nap?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 14:21
1/5 anonim válasza:
Küldj egy képet légyszi, megmondom majd naponta hányszor 20 centi.
2/5 anonim válasza:
Nem a fogyástól, hanem a mozgástól lesz feszesebb!
Futás, gyaloglás, torna.
3/5 A kérdező kommentje:
mennyi gyaloglás lenne jó egy héten vagy naponta? A futás sajnos nem megy.
2012. aug. 6. 15:05
4/5 anonim válasza:
40 perc-1 óra alkalmanként, heti háromszor-négyszer és erőltetett menetben. Ha ennyi idő alatt 4-6 km-t megteszel, az már jó.
Itt le tudod mérni, hogy mennyit mész:
runkeeper.com
Itt pedig találsz megfelelő célzott tornagyakorlatokat:
http://www.youtube.com/user/passion4profession/videos?view=1
Szükséges kalóriamennyiség:
5/5 A kérdező kommentje:
utolsó, nagyon köszönöm a segítséget, egy olyan 3-4 km sétát szerintem össze tudok hozni, és ezek a gyakorlatok is jók. viszont a kalória számítóban azt adta ki, hogy kb 1800 kcal kellene fogyasztanom a fogyáshoz, ennek én a felét szoktam o.O
2012. aug. 6. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!