Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok és nagyok...

Dorothy0108 kérdése:

14 éves lány vagyok és nagyok a melleim, és ahányszor felveszek egy topot, vagy feszesebb pólot mindenki megbámul, és sutyorogni kezd. (legtöbbjük inkább lány) Szerintetek miért ilyenek? (mert nekem ez rosszul esik)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 19:20
 1/8 anonim válasza:
én is megnézném ;)de am féltékenyek
2012. ápr. 11. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
mekkora melltartot viselsz?
2012. ápr. 11. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem irigyek
2012. ápr. 11. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaj nyugi én is megnézem akinek nagyobb melle van mint nekem(ami sajnos nagyon gyakori és a legkínosabb mikor egy pasinak nagyobb mint nekem) és általában tényleg azért mert irigykedem :$ úgy ,hogy nyugi :D

14/l

2012. ápr. 11. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg elég sz@r érzés, de az is nagyon kedves, mikor a fiúk "viccből" bedobálnak mindent a pólómba-.-"
2012. ápr. 11. 21:16
 6/8 anonim válasza:

örülj neki hogy nagy van, sztem ne ezzel foglalkozz, hanem inkább a hátadat erősítsd, tornázz, mert ha nőnek akkor megfájdulhat a hátad.

minél nagyobb, annál jobb :D

2012. máj. 2. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
én is meg szoktam nézni a nagyobb keblű lányokat,de csupán irigységbből.Olyankor kb.ez játszódik le bennem:azzttaa, de jó neki, nekem is ilyen kell!!:)) De persze eszembe sem jutna emiatt kigúnyolni!!Örülj neki, szerencsés vagy!!Aki emiatt szekál, az negyon bunkó!!
2012. máj. 11. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösziii mindenkiken arik vagytok!! :)))
2012. máj. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!