Ha édességre vágyom a fogyókúra alatt, mit ehetek? Amiben kevés a kalória
Nem tudom milyen fajta diétát csinálsz, de én is nagyon édesszájú vagyok.. Ezért inkább reggelre csinálok finomságokat és akkor nem akkora gond..
Pl teljes kiőrlésű tönkölyb. lisztből, kevés bio margarinnal-ha kell bele, szójaliszttel hogy magas legyen a fehérjetartalma, tojásfehérjével.. édesítő szerrel, kis mézzel.. tudod, csupa egészséges cucc benne!!:)
Egész sok fajtát csinálok, most hogy számolom a tápanyagtartalmakat általába így jön ki: egy 200-250 kcal-os adagban 10-12 gr fehérje, 25-30 gr szh van, és kb. 3-4 gr zsír.
Most csokis belsejű puszedliket csináltam, de kakaós muffint is csináltam már, vagy burgonyás pogit, nagyjából ugyanilyen tápanyagtartalommal.
Változatosabb így és nem fogok besokallni az állandó zabpehelytől.
Többet csinálok egyszerre és lefagyasztom. Ha úgy támad kedvem, hogy nem kérek zabpelyhet reggel, akkor leveszek 2-3 db-ot és mikróban kiengednek fél perc alatt.
Ugyanúgy megeszem a proteint is utána mintha zabpelyhet ennék.
Csak tipp... hátha segít valamit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!