Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha édességre vágyom a fogyókúr...

Pray kérdése:

Ha édességre vágyom a fogyókúra alatt, mit ehetek? Amiben kevés a kalória

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

[link]

ez nagyon marhajó

2012. szept. 10. 02:11
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Fűrészport
2012. szept. 10. 08:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem gyümölcsöt. Télen meg aszalt gyümölcsöt. Egyébként meg a mesterséges édesítőszereket, kedves fogyókúrázók, ha van eszetek, elkerülitek. És ne a kalóriát számolgasd, hanem helyesen egyél és jókat. A szőlő pl. tabunak számít, de egyáltalán nem úgy hasznosul a szervezetben mint más, hasonló kalóriaértékű kaja. És finom édes, és most van, most kell enni. Nyírfacukrot, gyümölcscukrot módjával használhattok, bár az első kicsit lehet hashajtó hatású.
2012. szept. 13. 07:38
 14/18 anonim ***** válasza:
aszalt gyümölcsökben rengeteg szénhidrát van, ne egyél vagy ha nagyon akarsz, akkor aszalt eper.
2012. szept. 13. 15:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem a müzliszelet vált be ilyenkor, van belőle cukor nélküli is.
2012. szept. 15. 11:07
 16/18 anonim válasza:
Télen is friss gyümölcsöt egyél, ne a cukrozott aszalt szarokat.
2012. szept. 15. 12:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen fajta diétát csinálsz, de én is nagyon édesszájú vagyok.. Ezért inkább reggelre csinálok finomságokat és akkor nem akkora gond..

Pl teljes kiőrlésű tönkölyb. lisztből, kevés bio margarinnal-ha kell bele, szójaliszttel hogy magas legyen a fehérjetartalma, tojásfehérjével.. édesítő szerrel, kis mézzel.. tudod, csupa egészséges cucc benne!!:)

Egész sok fajtát csinálok, most hogy számolom a tápanyagtartalmakat általába így jön ki: egy 200-250 kcal-os adagban 10-12 gr fehérje, 25-30 gr szh van, és kb. 3-4 gr zsír.

Most csokis belsejű puszedliket csináltam, de kakaós muffint is csináltam már, vagy burgonyás pogit, nagyjából ugyanilyen tápanyagtartalommal.

Változatosabb így és nem fogok besokallni az állandó zabpehelytől.

Többet csinálok egyszerre és lefagyasztom. Ha úgy támad kedvem, hogy nem kérek zabpelyhet reggel, akkor leveszek 2-3 db-ot és mikróban kiengednek fél perc alatt.

Ugyanúgy megeszem a proteint is utána mintha zabpelyhet ennék.

Csak tipp... hátha segít valamit!:)

2012. szept. 15. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Igyál kávét édesitővel v naturjoghurtot edesitővel,citrommal
2016. ápr. 27. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!