Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyókúra alatt ehetek tejberi...

Fogyókúra alatt ehetek tejberizst?

Figyelt kérdés

Kakaó, fahéj, lekvár NÉLKÜL.

Csak reszelt citrom van benne. 1,5%-os tejből készült.

2014. ápr. 6. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az elsőnek egyébként van igazság a szavaiban :) Csak kicsit idegbeteg módon adta elő :D Amikor eldöntöd hogy fogyni szeretnél és egy fantasztikus alakot akarsz egy életen át, akkor szemléletet kell válts. Ami azt jelenti hogy az életmódot és a táplálkozást érdemes szemügyre venni. Amikor ezek rendben vannak, a siker garantált.

A fogyókúra és a diéta egy megtévesztés. Ezek egy bizonyos időre szólnak 1-2-3 hónap.? Ha befejezi az ember lehet hogy lefogy 10 kilót, de utána ha visszatér a régi szemléletéhez és ugyan úgy kezd kajálni mint diéta előtt 2x annyit fog felszedni. Ez teljesen biztos :D

Én például tejberizst nem raknék a számba. A rizs egy gyorsan felszívódó szénhidrát azonnal megemeli a vércukor szintet a következő pillanatban a szervezet már inzulin termeléssel reagál erre. Tejjel keverve a rízs nehezebben emésztődik, savasodást okoz, erjed a gyomorban. 1 óra és éhesebb vagy mint előtte. Szóval minek.? :)

Az mit jelent hogy hülye alakod van.? Elnézve a számokat nekem több mint jónak tűnnek a paramétereid. Elképzelhető hogy az edzésen is kéne változtatni és megjönne számodra az ideális alak. Ez csak egy vélemény volt, ahogy én látom :)

sok sikert :)

2014. ápr. 6. 15:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát a jelenlegi alakom ronda. Úszógumim van. Nem nagy de behúzott hassal merészkedem csak emberek közé. Engem iszonyatosan zavar és páran meg is jegyzik. Egyébként hosszútávon is egészségesebb életet akarok élni szóval ez nem egy időszakos dolog lenne. Úgy értem ha megvan az álom alak ill. súly attól még nem tömöm magamba a tésztát, a fehér kenyeret és a cukrokat. Rájöttem hogy nem jó így élni. Az ilyen rossz kajákat csak mértékkel eszem. Ebből is csak egy csészényit terveztem! :s
2014. ápr. 6. 17:11
 13/18 A kérdező kommentje:

Ezek a méreteim:

Derék:67 Mell:82 Csípő:80 Fenék:91 Comb: 50

2014. ápr. 6. 17:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Figyelj csak :) Jó adottságod van, a magasságod is rendben van. Minden esélyed meg van egy igazán formás alakhoz amiről álmodtál. A kajálás van az első helyen, ezen áll vagy bukik az úszó gumi elsősorban :) Aztán az edzés, ezt jól meg kell választani.

Igazából csak arról tudok nyilatkozni ami nálam bevált, nekem nincs úszógumim viszont én férfi vagyok, más genetikával, más vércsoportal és más felfogással. Ami nekem jó az lehet hogy neked nem, ezt nekem is ki kellett tapasztaljam mitől hízok és mitől nem.

Még mielőtt elküldenél meleg éghajlatra :) csak szólok, nekem a paleolit táplálkozás adta meg a választ, még most is 90%-ban így kajálok. (De ez a fajta étrend a nullás vércsoportúaknak jó szerintem, én az vagyok) Mondjuk én azért szoktam enni teljes kiőrlésű kenyeret is. Tejtermék az zéró és semmi hüvelyes meg cukrok. Vettem egy víztisztítót és csak tiszta sót használok Himalája vagy patikasó. Semmit nem eszem vagy iszom ami konzerv dobozban vagy PET palackban van. Délelőtt meg szinte semmit nem kajálok, mert nem is kívánom.

Edzés: tudom sokan fikázzák a fegyencedzést, nekem például bejött de van súlyzó készletem ezt is használom még mellé. De mondjuk neked egyáltalán nem biztos hogy ez szimpatikus. Nem tudom, nem ismerlek. Neked a hasra a csípődre a fenekedre lenne talán érdemes edzeni elsősorban. Ha van egy erős hasizmod akkor nem kell behúzott hassal járj, mert az tartja a belső szerveket.Nagyon jó videók vannak a You Tube-on, pl Béres Alexandra stb, szóval válasz ki valamit ami csak és kizárólag Neked szimpatikus :) rendben.? :)

hali :)

2014. ápr. 6. 18:23
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Miért lenne szemét a tejberizs? Mekkora idióták járnak ide...Ti már tényleg betegek vagytok.

Rizsről és tejről beszélünk. Mindekttőre szüksége van a szervezetednek. A tejben rengeteg vitamin van és ásványi anyag, a rizs meg kitűnő energiaforrás és kevés kelóriát tartalmaz. Egyik sem hülyeség. Ezek mind egészséges ételek, csak nézz meg egy táplálkozási piramist. Inkáb az alapján étkezz és ne az itteni sok idióta alapján, mert annakidején miattuk lettem anorexiás. És akkor mondták, hogy ez az oldal egy rakás szemét és amit itt olvas egy szakértő, azt kb. fel nem tudja fogni. A tanácsoknak a fele semmit sem ér, a többi része meg jórészt hülyeség. Így ha ide teszel fel kérdést akkor csak is akkor, ha van annyi tapasztalotod és ismereted, hogy tudj szelektálni, anélkül viszont messziről kerüld el ezt az oldalt, mert akkor ilyen megszállot, beteg emberekkel futsz össze, akiknek majd később, vagy sosem fog leesni miylen buták.

Egyél nyugodtan tejberizst. Először is, egy alkalomtól nem fogsz elhízni, másrészt amúgy sem ettől fogsz elhízni úgyhogy erről ennyit. Ha tényleg figyelni akarsz, akkor minumalizálod a bele kerülő cukrot vagy ne is rakj bele. :) jóétvágyat

2014. ápr. 6. 19:15
 16/18 anonim ***** válasza:

inkább te vagy beteg utolsó,vagy inkább erősen információ szegény.

jah és itt a piramisod-

[link]

hol van ebben a testépítők kedvenc tömegnövelője a rizsed,meg a vitamindús tejed?

2014. ápr. 7. 02:12
 17/18 anonim ***** válasza:

ó de buta vagy utolsó...Azt várod komolyan, hogy minden létező kaja benne legyen egy piramisba? Csakmert a rák rajta van, akkor csak azt lehet enni vagy mi? Elárulok neked valamit. A lehető legrosszabb étel piramist szedted elő, mert gyakorlatileg semmi nem stimmel rajta és nem mindenki számára felfogható, beleértve téged is.

Hát nézz meg inkább egy normálisat és nem egy gyerekrajzot : [link]

[link]

Mindkettőn ott van az első helyen a rizs. A tej meg vagy a 2. vagy a 3. helyen.

[link]

Bár talán mégis csak igaza lesz a dietetikusomnak és hülyéknek úgysem tudok bebizonyítani semmit. Kövesd csak a marhaságosat, csak legalább ne hangoztasd. ;)

De nééézd itt van egy egész rakááss:

2014. ápr. 8. 22:09
 18/18 Husi91 válasza:
Először is basmati vagy jázminrizzsel nem hizlal,1,5%os tejjel sem, de cukor ne legyen benne,csak edesito mert cukros kajak mellett biztos nem fogysz:))) fahéj meg jöhet.
2016. okt. 12. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!