Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek reggelire tejberizst?

Ehetek reggelire tejberizst?

Figyelt kérdés
Kakaóval

2013. júl. 6. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:

-és reggeli után mész a tescóba,mert ott dolgozol mint árufeltöltő ?

-mert ha igen,akkor még bepuszilhatsz egy karéj zsíroskenyeret is ,hogy legyen elég erőd mára,

2013. júl. 6. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
A zabpehely jobb lenne. Vízzel.
2013. júl. 6. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Mindent ehetsz.

Ha olcsó és finom kaját akarsz, elhízott testet, sok betegséget és viszonylag korai halált, akkor nyugodtan.

Ha egészséges testet akarsz, jó életminőséget akkor ilyenből nem csinálsz rendszert, hiszen tápanyagokat eszel: zöldségekkel, hússal, tojással, zsírral. Azaz nem marad hely tejberizsnek, mert jóllaksz étellel. A tejberizs nem étel, kaja ami éppen a túlélésen átsegít, de többet nem ad. De finom.

2013. júl. 6. 10:32
 4/10 Lipton. ***** válasza:
100%
Ha otthon megengedték akkor szerintem ehetsz.
2013. júl. 6. 12:05
 5/10 anonim válasza:
TaplalkozasHarcmuves: Ez baromság, attól, hogy megeszik egy kis tál tejberizst, nem fog sem elhizni, sem meghalni. Én is van mikor igy szegem meg a diétámat, max egy picit többet sportolok aznap. Ennyi. Könnyű azt mondani, hogy gyümölcs meg zöldségevés, de nem tudod milyen, egy olyan családban felnőni, ahol tényleg az egészségtelen, nagyon zsiros ételek, vannak előtérben. Te is ezt szokod meg, hogy ez a finom. Nekem nehéz volt átálni, még mai napig is eszem néha margarint, fehérkenyeret, csokit, persze csak mértékkel. 14/L
2013. júl. 6. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

A mértékevésről megvan a véleményem. A lakosság mértékkel elhízott és szívbeteg.

Én is tudom milyen megszokni az egyébként jóízű tejet, cukrot, gabonát. De vicces lenne ha azon panaszkodnék hogy jajj ezek hogy hiányoznak. Ez magánügy.

Tökéletesen egészséges társadalomban: legyen, egyen reggelire tejberizst.

Szívbeteg, zsíros társadalomban: a nagy francokat. Jó hogy nem már ezt írjuk fogyókúra topik tanácsokhoz, hogy egyen, cukorkát, rizsecskét, tejet vacsira joghurtot, néha napján azért kis friss zöldséget is mert nem árt.

De valahol igazad van, egye csak. Jót nem tesz, dehát éhen ne haljon nekem mert nincs mit ennie. Bár a reggeli elhagyása ha csak ilyet tud enni sokkal egészségesebb, szinten tartja a glukagon szintet, növeli az inzulin érzékenységet és segíti a fogyást. De mindegy, majd lesz vele is valami. Ha meg életében egyszer akar tejberizst reggelizni, nyilván megteszi, valóban nem ezen múlik. De akkor minek kérdezné, ha csak egyetlen alkalommal akar enni?

2013. júl. 6. 17:04
 7/10 anonim válasza:
TaplalkozasHarcmuves Vedd azt is számba, hogy mások vagyunk, és válozunk, van akinek nincs annyi önfegyelme, hogy meg tudja változtatni az étrendjét, nekem sem volt. Aztán egyszer lekövéreztek 158cm/56kg, pedig nem voltam vészes, azóta, minden más lett. Egy időben mindenem volt az egészseges kaja, aztán jött a suli, kevesebb idő mindenre stb.Most pedig van olyan nap mikor egy fél tábla csoki simán lemegy (iszonyatosan édesszájú vagyok), de aztán le is sportolom, ami még mindig tabu maradt az a vöröshús és a cukros üditők, a többi néha belefér. Ezzel azt szerettem volna mondani, hogy nem mindenki olyan erős egyéniség, hogy ezt kibirja... És ha valaki, tudja ezt, az én vagyok...Persze ez nem azt jelenti, hogy szerintem jó, ha valaki túlsúlyos, igazad van, de az is eheti, csak mértékkel emberek!!!!!
2013. júl. 6. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Csoki után tabu a vörös hús.

Felőlem.

2013. júl. 6. 17:25
 9/10 waveson válasza:

Anyám. Ennyi baromságot.

A tejberizst még gyúrósként is tolom, nagy mennyiségben.

1 bögre rizs, 2 bögre tej, 2 bögre víz, 10-12 sussina édesítőszer, elég vagy 3 napig reggelire, rakok rá őszibarackot szőlőt epret vagy amit épp kívánok / amennyi (pénzt) épp szánok rá.

Nincs egy darab hurkám sem úgy, hogy hízékony vagyok. Sajnos. :D

A lényeg hogy semmi gond a tejberizzsel reggelire, sőt vacsorára is teljesen oké, sokkal, sokkal sokkal jobb mint a szendvics vagy hasonló ételek.

A rizsben sok fontos tápanyag van, ha csak azt eszed, na meg némi fehérjét, már egészséges ember vagy. Persze nagyon fontos a vegyes táplálkozás, mindenből egy kicsit, én csak azt mondom, hogy ha rizst meg húst eszel, annyi mindent beviszel a szervezetedbe, hogy nem lesz semmiből hiányod kb. Szóval annyira nem lehet azért rossz.. :P

Ha netán nem hisztek nekem, nem muszáj, nyilván, csomószor rizzsel/tejberizzsel/madártejjel fogytam le ha magamra szedtem pár kilót például karácsonyi beiglizésekkor, meg hasonló ünnepeken amikor szanaszét zabáltam magam minden (finom) szarral. Igaz cukrot nem használok, az van elég a gyümölcslében..:D

2017. júl. 5. 08:12
 10/10 waveson válasza:

De a lényeg, összefoglalva, inkább próbálj változatosan táplálkozni, de ha néha néha 1-1 hétig csak ezt eszel reggelire, semmi, de semmi bajod nem lesz. Volt hogy 3 hétig 4000(!!! négyezer :D) forint juttot kajára. Kocsi (bmw e91, nem lada..)mosogatógép(kb 3 éves..) és klíma (rosszul szerelték be és 40 fok volt :D ) egyszerre szartak be és még volt 600 féle kiadásom a hónapban, bank hitel, szülinapok, egyebek...:D

Gondolhatjátok, hogy nem lazacot zabáltam, hanem rizst leginkább magában, minden tré dolog lement a testemről, mérgek szerintem tonnányival távoztak, sokkal jobb lett a közérzetem. 3 hétig kb csak rizst ettem, sóval. Igaz ez régen volt, kb 10 éve (20évesen).

Ismerősöm 2 hónapon át (!!!) csak rizst kajált. Semmi húst, nem jött bele a gatyáiba és ideg lett. 2 hónap alatt olyan 13 kilót fogyott, és sokkal szebb lett a bőre (hölgyről van szó, igen csinosról ráadásul:D). Úgy hogy mellette zumbázott, táncolt xboxra, gyúrt és futott padon. Második hónapban annyi, hogy evett mellé csalamádét meg ilyesmi.

Azért nem bátorítok ilyenre senkit, mert kell mellé fehérje, zöldség, gyümölcs, meg úgy minden.. :D

2017. júl. 5. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!