Kaloriabázisról egy kérdés?
Figyelt kérdés
Ha a zsírbevitelen átlépem a keretet, de a napi kcal kereten belül maradok az úgy rendben van?2014. ápr. 4. 09:57
2/4 anonim válasza:
A beállított zsírlimited és a többi az csak egy változat, nagyon sokféle makrotápanyagaránnyal lehet egészségesen fogyni. A kalóriabázison is van pár lehetőség, nekem a saját beállítás a kedvencem, mert hozzám az illik, főleg, ha fogyni akarok.
Azonkívül nehéz pont úgy enni, hogy pont ne lépd át egyik makrotápanyaglimitet sem. Természetes, hogy egyszer az egyik, máskor a másik lóg ki picit, ezzel nincs baj. Szerintem a kalórialimit kis átlépésével sincs, nem vagyunk gépek és úgyse tudod, mennyit fogyaszt a tested, az egész csak közelítő érték. Szóval az apró eltérésekkel ne törődj, ha úgy jön ki vagy rosszul éreznéd Magad a szigorú (bár becsült) betartással.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig úgy csinálom hogy a szénhidrátot csökkentem ahogy tudom, és mindíg elég fehérjét viszek be.
2014. ápr. 4. 10:08
4/4 anonim válasza:
A ch-zsír arányt lehet variálni (értelemszerűen ha a zsír több, akkor a ch kevesebb), csak a fehérje maradjon fix.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!