Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 3hónap alatt így mennyit...

3hónap alatt így mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
1300kcal naponta, 30perc kardió minden nap,naponta korizás ha jó idő van (1óra hossza)

2014. febr. 24. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Se magasság, se súly, se életkor?? Így hogy?

Egyébként maximum 12 kilót, de ha ez a kalóriaérték kevesebb, mint az alapanyagcserédhez szükséges (ami valószínű), akkor nem fogsz annyit fogyni, mert a szervezeted koplalásnak fogja megélni, és átvált raktározásba, s majd amint visszaállsz egy kicsit normálisabbra, visszahízod a dupláját!

2014. febr. 24. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

én kalóriabevitel és égetés alapján számoltam ki magamnak nagyjából.

heti 1,1 -1,3 kilót fogyok elvileg, mozgással plusz 1,5 kilót adok ehhez hozzá 4 hetente.

(én nem sietek. inkább tartósságra törekszem). szóval havonta minimum 4, max 6 kilót kb.

De talán attól is függ mekkora túlsúlyod van. Ha pl 50 kiló plusz van rajtad, eleinte többet fogyhatsz. Ha 10 akkor nem igazán:)

Mivel te többet mozogsz és úgy nézem kevesebbet is eszel ( én 1400 körül szoktam), szerintem 15 kilót is lefogyhatsz.

kiszámoltad mennyi a kalóriaigényed? ahhoz képest nem szabad nagyon lejjebb vinni a kalóriát mert raktározni fogsz. Ha meg idővel megunod a dolgot, gyorsabban szeded fel a kilókat. tudom....tapasztalat:) szóval én már nem így csinálom.

2014. febr. 24. 18:51
 3/3 A kérdező kommentje:

1500-1600kcal kellene rendesen egy napra nekem,300kcal-al le csökkentettem..ez így nem sok :)

am 66kg-vagyok... pénteken lesz 1 hónapja hogy fogyózok,kb 3-4kilót fogytam idáig..szal hetente -1kg..csak tudni szeretem volna hogy így mennyit fogyhatok nyárra :)

2014. febr. 25. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!