Ha számolom a napi kalóriákat és max.1400-at eszek egy nap, fogyhatok tőle?
milyen magas vagy?
Nagyjából fél kiló fogyás egészséges hetente, járj el futni, vagy ahogy írtad tornázz otthon. Pilates, vagy akármilyen tornagyakorlatok. Azt írod suli, akkor ott is van tesitek.
Egyél mindenből keveset.
Igyekezz több fehérjét enni és kevesebb zsírt meg cukrot.
www.kaloriabazis.hu
ez segíthet.
A kalóriaszámolásnak éppen az a lenyege, hogy akármit ehetsz, csak amiben sok kcal van, abbol kevesebbet, a kevés kalóriás ételekböl meg többet.
Azt, hogy neked mennyi kcal kell a fogyáshoz, igy nem lehet megmondani, mert ehhez tudni kellene a magasságoat, korodat, napi elofglaltságodat, stb.
A legokosabb, ha bejelentkezel a kalóriabázis.hu oldalra, ott be tudsz mindent állítani, kiszámolja neked, hoyg mennyi kcal-ra van szükséged, mennyit ettél (csak beírod az ételeket súllyal és kiszámolja neked a pontos értéket) és az ottani fórumon is sok segítséget kapsz a többiektöl.
Nem feltétlen.
Alacsony kalóriabevitel mellett is lehet hízni (zsírszegény tejtermékek, mérsékelt mennyiségű gabonatermékek fogyasztása ugye)
ugyanakkor magas kalóriabevitel pedig nem egyenlő a hízással, sőt még fogyni is lehet így. Ugye ez utóbbi a normálisabb, reálisabb. Mert jóllakásig eszik az ember, ahogy az tervezve van stb.
Na most a normális húsleves (hús+zöldség), lecsó (tojás, zöldség) nyilván ehető ételek.. nincs velük semmi baj, értelmetlen számolgatni hogy mennyi kalória lehet egy húslevesben. Ahogyan értelmetlen zsírszegényre főzni egy húslevest azért, hogy így alacsonyabb kalória tartalma legyen..
számold ki a kalóriaigényed
nemed, magasságod, súlyod alapján mennyi kell ahhoz hogy fogyni tudj.
Mivel alacsony vagy, lehet sok az 1400.
testsúlyod csökkentéséhez 1444 kalóriát fogyaszthatsz naponta:) amúgy attól is függ hány éves vagy. én ezt 30 éves nőre számoltam ki.
de ezt te is kiszámolhattad volna...kalóriaszükséglet kalkulátorral.
utolsó nem azt mondtam hogy biztosan sok, csak a magassága alapján mondtam hogy LEHET. DE megnéztem és mégsem az. ennyi.
mit kell itt pattogni?
8. válaszoló:
A "MinimorRris"-t a legértelmesebb nem figyelembe venni, akkor áll le a leghamarébb a hülyeségeivel.
Mellesleg ö a Tápika legújabb reinkarnációja, egyike a sokszoros személyiségének. (legalább 3-4 felhasználóként van jelen az oldalon és igen szorgalmasan támogatja saját magát több személyben)
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként kiszámoltam mennyi kalóriára lenne szükségem nem tippelésből írtam 1400-at! Csak arra voltam kíváncsi, hogy fogyhatok e tőle:)
Na és vajon hogyan tudtad kiszámolni?
Mert én sok minden vagyok, de rossz számoló nem, viszont kizárt hogy ki tudjak ilyet számolni.
Kalkulátorokat használhatnék, de ugye azok valójában nem tudnak ilyen dolgokat meghatározni, kiszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!