Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok áprilisig,...

Mennyit fogyhatok áprilisig, azaz kb.3hónap alatt? (TÖBBI LENT! )

Figyelt kérdés
Ha nem eszem sem feherkenyeret, sem csokoladet, nagyon zsiros eteleket, sem cukrosakat, es sokat iszom, sportolok es rendszeresen egeszsegesen etkezem teljes mertekben? 4napja csinálom. A kaloriabazis.hu oldal segit:-) arra lennek kivancsi jogy amiket felsoroltam ezzel az eletmoddal le tudnék fogyni aprilisig, 3honap alatt 8-13kg-t?:-) 163cm vagyok es most 62, 7 kg, es 55 kg lenne az optimalis testsuly, de ugy dontottem megnezem magam ha annyi leszek, es ha tokeletes szamomra, megallok, ha nem, akkor 50kgig megyek.
2014. jan. 9. 17:22
 1/3 anonim válasza:
mit sportolsz?? amúgy előre nem lehet tudni, h ki mennyit fog fogyni 3 hónap alatt...
2014. jan. 9. 17:28
 2/3 anonim válasza:

szia, en is 4 napja kezdtem es az aprilis lebeg a szemem elott :)

persze nem csak addig szeretnem csinalni, hisz ez nem dieta, hanem eletmodvaltas: sok feherje, zoldseg es gyumolcs, mellette sport heti 4 alkalommal. a kezdosuly nalam 65 kg (180 cm) es bizom benne, hogy menni fog nekunk a - 10 kg tavaszig :) elvileg siman meglehet!!! :-)

20L

2014. jan. 9. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a válaszokat!!:-) egyebkent mindig mast.. Valamikor kondizom, sulyokat emelek combot erositek, es mivel meg gimnazista vagyok, minden nap van testneveles orank. Ma pl. Terepen futottam baratnommel egy orat. Neha otthon a futogepen futok..de eleg lenne csak a minden napi testneveles masok szerint. De erdekes mert en ugy erzem jol magam ha pluszba futottam is:-) utolso: nem vagy te tul vekony? 180cmhez a 65kg szerintem meg keves is..de sok szerencset kivanok! :-) eddig mindig elhataroztam magam de sosem sikerult..es mist erzem, hogy sikerulni fog.
2014. jan. 10. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!