Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az édesítő tényleg hizlal?

Az édesítő tényleg hizlal?

Figyelt kérdés
Életmódot váltottam és szinte mindenhez azt használok (kávé, tea, natúr joghurt...stb). De valahol hallottam, hogy az is hizlal.
2014. febr. 6. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress ár gugliban, le lesz írva a mechanizmus. Nem azért hizlal, mert sok benne a kalória, hanem azért, mert pont olyan hatást vált ki, mint a cukor. Minél többet eszel belőle, annál éhesebb leszel, annál többet eszel, annál jobban hízol. Röviden. Valójában bonyolultabb.
2014. febr. 6. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy azt tényleg észrevettem, hogy sokkal éhesebb vagyok, pedig sokszor eszem, keveset. Akkor ez lenne az oka?
2014. febr. 6. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Állítólag étvágyat okoz, én több, mint 7 éve használok édesítőt, de ilyet sose tapasztaltam. Hizlalni meg nem hizlal, mert nincs benne szénhidrát vagy csak minimális.
2014. febr. 6. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is édesítőt használok. Ha jól tudom kétféle van. Az egyik cukoralkohol, ami éppen úgy hízlal mint a cukor, a másik meg az mű cucc. Aszpartám és társai. Nézd meg a dobozon mindig a kalóriatáblát, onnan tudod mi van benne. Én nem voltam még éhes tőle. Szerintem ami az éhséget kiváltja nálad az az édes íz, ami után hiányérzet marad a szervezetben.
2014. febr. 6. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
És a gyümölcsökről mi a véleményetek? Azok mennyire férnek bele egy "diétás" életmódba? Alapjáraton megeszem nagyjából 1300 kalóriát és azon felül eszegetek gyümölcsöt. Igazából nem is fogyni akarok, csak fitt maradni. 173/56
2014. febr. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!