Az édesítő tényleg hizlal?
Figyelt kérdés
Életmódot váltottam és szinte mindenhez azt használok (kávé, tea, natúr joghurt...stb). De valahol hallottam, hogy az is hizlal.2014. febr. 6. 15:58
1/5 anonim válasza:
Keress ár gugliban, le lesz írva a mechanizmus. Nem azért hizlal, mert sok benne a kalória, hanem azért, mert pont olyan hatást vált ki, mint a cukor. Minél többet eszel belőle, annál éhesebb leszel, annál többet eszel, annál jobban hízol. Röviden. Valójában bonyolultabb.
2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy azt tényleg észrevettem, hogy sokkal éhesebb vagyok, pedig sokszor eszem, keveset. Akkor ez lenne az oka?
2014. febr. 6. 16:08
3/5 anonim válasza:
Állítólag étvágyat okoz, én több, mint 7 éve használok édesítőt, de ilyet sose tapasztaltam. Hizlalni meg nem hizlal, mert nincs benne szénhidrát vagy csak minimális.
4/5 anonim válasza:
Én is édesítőt használok. Ha jól tudom kétféle van. Az egyik cukoralkohol, ami éppen úgy hízlal mint a cukor, a másik meg az mű cucc. Aszpartám és társai. Nézd meg a dobozon mindig a kalóriatáblát, onnan tudod mi van benne. Én nem voltam még éhes tőle. Szerintem ami az éhséget kiváltja nálad az az édes íz, ami után hiányérzet marad a szervezetben.
5/5 A kérdező kommentje:
És a gyümölcsökről mi a véleményetek? Azok mennyire férnek bele egy "diétás" életmódba? Alapjáraton megeszem nagyjából 1300 kalóriát és azon felül eszegetek gyümölcsöt. Igazából nem is fogyni akarok, csak fitt maradni. 173/56
2014. febr. 6. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!