Létezik olyan édesítő, ami nem egészségtelen?
A xilit kalóriaértékétől senki sem fog lassabban fogyni.
Az eritrit 0-kalóriás, a stevia növény nedve gyakorlatilag szintén.
Tehát véleményed szerint ezek olyan édesítők, amiket (kicsi túlzással) az ember akár élete végéig használhat következmények nélkül?
(3 hónapja kezdtem ugymond életmód váltásba - máshogy sütök, főzök, aktívan sportolok, fogytam 19 kg-t - szeretnék olyat találni, amit tényleg bármeddig használhatok büntetlenül, esetleg a belőle készült ételekből az 1 éves kislányomnak is adhatok - mivel az édesítősből természetesen sose kapott)
Amúgy köszönöm a válaszodat és örülök neki, hogy írtál, mert sokat olvastam a hozzászólásaidat, amik nagyon szimpik voltak! Látszik, hogy nem a levegőből beszélsz :) Nem is értem azt a 42%-ot!!!
A pontozások általában sokkal légbőlkapottabbak, ezért nehezen férnek meg a válaszaimmal..
Jelen ismereteink szerint nem kell problémákkal számolni a xilittel, eritrittel, steviával kapcsolatban. Xilittel szemben már ismert az egyéni érzékenység, ha hasmenést okoz akkor le kell cserélni másra. De egyéb káros hatás nem ismeretes.
A pontozások általában sokkal légbőlkapottabbak, ezért nehezen férnek meg a válaszaimmal..
Jelen ismereteink szerint nem kell problémákkal számolni a xilittel, eritrittel, steviával kapcsolatban. Xilittel szemben már ismert az egyéni érzékenység, ha hasmenést okoz akkor le kell cserélni másra. De egyéb káros hatás nem ismeretes.
Gratulálok az eddigi eredményekhez!
Méz, talán juharszirup -de ennek nézz utána..
Tök gáz hogy rászoktattak minket a cukorra, aztán meg 'NE!' és keress 5x-10x-20x drágább alternatívákat, merthogy süti nélkül nincs élet..
A természetes édesítőkkel nincs gond, de a szintetikus szarokat kerüld el messzire.
Persze, lehet őket huzamos ideig használni,csak aztán jó kis bélrákod is lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!