Szerintetek egészségtelen, ha mindennap eszem egy saját lében lévő tonhal konzervet/sós vízű szardiníát? (Felbontás után a levet kiöntve)
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 16:19
2/7 anonim válasza:
inkább mint a növényi olajosat!
minek öntöd le? csak víz meg só.
nem egészségtelen. vagy már a halat is, ami egy remek fehérjeforrás kikiáltották valami "antipaleós" szarnak?
3/7 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, sőt még hasznos is a fehérjebevitel miatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert olyan sok helyen olvasni, hogy mennyire károsak a konzervek...
2013. febr. 20. 16:30
5/7 anonim válasza:
ki az az idióta, aki szerint egy finom fetasajtos, olajbogyós tonhalsaláta nem egészséges?:)
6/7 anonim válasza:
Nem hinném hogy káros, jellemzően attól áll el tartósan hogy először lezárják utána főzik fel, nem azért mert konzerválószereket raknak bele. Legalábbis ezt mondják.
7/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, elég sokan mondogatják ezt, hogy milyen rákkeltő. Furcsa, hogy fennáll továbbra is egy ilyen sztereotípia. De lám, most egy újabb mítosz foszolhatott széjjel egy olyan átlag ember előtt, mint amilyen jómagam. Köszi a válaszokat, perceken belül honorálom a zöldellő jelekkel. További szép napot! 17/L
2013. febr. 20. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!