Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Leírná valaki, hogy hagyományo...

Leírná valaki, hogy hagyományos (holland, nem cukrozott) kakaóporból hogyan kell kakaót főzni? Az arányok érdekelnének: mennyi tej/víz, mennyi kakaópor, hány szem édeske kell bele, hogy hasonlítson a cukros változatára? Köszi szépen!

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Az édeskét nem javaslom, mert egészségtelen, a cukorral sokkal jobban jársz. Szóval: 1 bögre kakaóhoz 4 kiskanál kristálycukor, 1 púpozott kiskanál kakaópor. Ezt elkevered egy pár csepp tejjel, majd hozzáöntöd a maradék tejet, és felforralod.
2013. márc. 7. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
De ne is kristálycukrot használj. Próbáld ki a nyírfa cukrot vagy a steviát.
2013. márc. 7. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Mivel a tej sem egészséges (éppen most van tele a sajtó a rákkeltő tejtermékekkel), miért éppen kakaót akarsz szürcsölgetni? Igyál vizet.

(Amúgy 2 decihez 5 db édeske, egy nagy kanál kakaópor és tej. Víz nélkül. Ha igazán finomat akarsz, rakj bele néhány csepp vanilia esszenciát).

2013. márc. 7. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

"a cukorral sokkal jobban jársz." - miért is?


a többieknek köszönöm!

2013. márc. 8. 10:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, éppen elég vizet iszom! ezért vágyom kakaóra.
2013. márc. 8. 10:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!