Leírná valaki, hogy hagyományos (holland, nem cukrozott) kakaóporból hogyan kell kakaót főzni? Az arányok érdekelnének: mennyi tej/víz, mennyi kakaópor, hány szem édeske kell bele, hogy hasonlítson a cukros változatára? Köszi szépen!
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 09:41
1/5 anonim válasza:
Az édeskét nem javaslom, mert egészségtelen, a cukorral sokkal jobban jársz. Szóval: 1 bögre kakaóhoz 4 kiskanál kristálycukor, 1 púpozott kiskanál kakaópor. Ezt elkevered egy pár csepp tejjel, majd hozzáöntöd a maradék tejet, és felforralod.
2/5 anonim válasza:
De ne is kristálycukrot használj. Próbáld ki a nyírfa cukrot vagy a steviát.
3/5 anonim válasza:
Mivel a tej sem egészséges (éppen most van tele a sajtó a rákkeltő tejtermékekkel), miért éppen kakaót akarsz szürcsölgetni? Igyál vizet.
(Amúgy 2 decihez 5 db édeske, egy nagy kanál kakaópor és tej. Víz nélkül. Ha igazán finomat akarsz, rakj bele néhány csepp vanilia esszenciát).
4/5 A kérdező kommentje:
"a cukorral sokkal jobban jársz." - miért is?
a többieknek köszönöm!
2013. márc. 8. 10:53
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, éppen elég vizet iszom! ezért vágyom kakaóra.
2013. márc. 8. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!