Most hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Ha nyers a hús akkor 2x annyit nyom, mint ha ki van sütve, mivel a fele víz. De melyik súlyt kell nézni ha kalóriaszámlálásról van szó?2014. febr. 2. 09:58
1/6 anonim válasza:
Hát azért, ha ki van sütve, akkor csak akkor nem tartalmaz vizet, ha vízmentesen száraz, azaz se elrágni, se elharapni nem lehet.
2/6 anonim válasza:
Azt kell nézni, amilyen formában elfogyasztottad.
3/6 anonim válasza:
A kalóriánál MINDIG a nyers, elökészített súlyt kell nézni. (Azt ugyanis elég nehéz lenne kitalálni, hogy mennyire szárítod ki sütés közben, és így igen nagy eltérések lehetnek.)
4/6 VWXYZZS válasza:
Mindenből a nyerset kell lemérni, rizs, hús, zöldség stb.
5/6 anonim válasza:
Jó, okoskák, ezért kellett lepontozni?
Azon a számlálón, amit használok, az elfogyasztott forma számít. Én kérek elnézést.
6/6 VWXYZZS válasza:
Azért kell lepontozni mert jó hülye vagy meg a számlálód is. A hentesnél hogy veszed a húst?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!