Jo a mai menum dietahoz?
Figyelt kérdés
1 szelet bundas kenyer kokuszolajban megsutve, a kenyer febarna magvas es egy keves ketchuppal izesitve
2 db kicsi alma
3 tanyer gyumolcsleves edesitoszerrel
70 gramm fott rizs borsoval, gombaval, csirkemellel
ezen kivul annyi bunom volt h megettem ket pici fott krumplit.
A rizst azert ettem mert beteg vagyok par napja es hasmenesem van, ja meg a krumplit is.
500 mg l karnitin edzes elott ami 70 perc aerob edzes+ lefekves elott is 500 mg.
napi 3 liter viz es zold tea, vitamint is szedek.
ez igy milyen?
2013. dec. 29. 17:47
1/1 dr filippo ongaro válasza:
Ez nem diéta, hanem csak összeírtad miket eszel! Nem ismered az ételeket! A félbarna kenyér egyáltalán nem diétás,a borsó sem,a rizs biztos nem barna rizs volt. Egy diéta alatt sem 3 étkezés van, és ez a 3 gyümölcsleves? hogyan készült a leves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!