Jo lesz a mai menum kezdesnek ha fogyni szeretnek?
1 db natur activia pille
40-50 gramm koles
250 gramm zsirszegeny turo kb 100-150 gramm natur joghurttal
200 gramm kokuszolajban sult csirkemell natur salival
zoldsegturmix( amit talalok itthon, 1 almaval)
Ezt szantam mai menunek, 170/60 kilo vagyok, 8kilot akarok fogyni, majd szalkasito etrenddel h hamar lemenjen a zsir, de elso napnak ez megfelelo?
folyadekbevitel kb 3 liter, ami viz es zoldtea altalaban, es napi 3* iszok almaecetet, es vitamint is szedek, es minden nap sportolok minimum 1 orat
Az én véleményem szerint nem.
Activia joghurt teljesen szenny kaja, csak az anyagcseréd hátráltatására jó, haszna nincs csak hátránya.
Túró névleg fehérje, valójában szintén egy anabolikus táplálék, többet árt mint használ.
Csirke + sali megfelel a hús + zöldség elvnek, ez úgymond kiváló.
Zöldségmix, nyilván jó.
Ha fogyni akarsz akkor több zöldséget egyél, túrót és joghurtot felejtsd el. Semmi értelmük nincsen, ráadásul ennyi tejtermék már tényleg akadályozhatja a hízást. Ne kerülje el a figyelmünket, hogy a tejtermékek pont olyan nagy (vagy nagyobb) inzulinválaszt okoznak, mint a cukor. A cukorról már sokan tudják, hogy nem túl jó hatású, és nem éppen fogyókúrás. A tejtermékekről is meg kellene tanulni ugyanezt.
Közben meg elég kevés zsírt eszel, bár attól függ mennyi kókuszzsírt használtál. A csirkemell egy nagyon sovány hús, kell mellé zsírt is enni. A zöldségekhez is érdemes.
Szerintem ez közepesen egészségtelen, DE már sokkal jobb, mint ahogyan az emberek zöme eszik + ha szénhidrátszegényen táplálkozol, akkor túró ide vagy oda, a fogyás valószínűleg menni fog. Az egészséged miatt gondold át a tejevést. Valójában nagyon rossz (és populáris..) szokás, de végső soron te tudod.
igen, igazad van csak sajnos nagyon szeretem a tejtermekeket, de hajlok afele hogy legalabb a kokusztejre atterjek es egyebb novenyi dologra.
koszonom a valaszt, megfogadom:)
Köszönöm, hogy megfontoltad a tanácsom és nem támadtál nekem miatta.
Szép napot, hétvégét és sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!