168-170 cm-hez sok az 59.3 kg?
Figyelt kérdés
Elég kövérnek látom magamat, de mindenki azt mondja, hogy nem vagyok az, szerintem csak "nyugtatásképp"...
Félek, mert anyai ágon elég hízásra hajlamos vagyok, a mamám túlsúlyon, anyukám is. Az utóbbi pajzsmirigy beteg.
2013. dec. 15. 20:18
1/9 anonim 

válasza:

Akkor eddz, biztos sok rajtad a zsír és kevés az izom, azért nem érzed jól magad a bőrödben. Vagy csak rosszul táplálkozol.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, eredetileg úsztam, de most a tanulmányaim miatt kihagytam sok időt...
2013. dec. 15. 20:21
4/9 A kérdező kommentje:
amúgy sok?
2013. dec. 15. 20:30
5/9 anonim 

válasza:

elég ha egy képpel válaszolok?:Dd halálosan gyűlölöm az ilyen buta kérdéseket.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok, de azért ne vidd túlzásba az evést, sportolj sokat, tartsd meg ezt a súlyt!
7/9 II.Dartheon válasza:
NEM, MARHÁRA SOK! Szégyellld magad, mit képzelsz????
IGEN, DAGADT VAGY!!! Ezt akartad hallani?ú
Vagy mi? Ehhez a testsúlyhoz PONT JÓ a testsúlyod! és kész!
vagy ott van az a testtömeg index nevű cucc! AZt is meg lehetne názni nem???????
8/9 Mi közöd Tőle 

válasza:

Ha nem vagy megelégedve az alakoddal, akkor sportolj. Ehhez a magassághoz ez a súly teljesen tökéletes. Egyél fehérje és zsírdúsabban mint idáig. Egyél kevesebb szénhidrátot.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is pont jó! :) Egyébként nem a súlyt kell nézni, hanem saját magadat. Lehet, hogy izom van rajtad és az is lehet, hogy felesleg, de ezt nem a mérleg mutatja. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!