Szerintetek? én most ezt nem értem?
Figyelt kérdés
ÉN most megvagyok zavarodva... egyik hülye ember azt mondja hogy a fogyáshoz elkell kerülnöm a szénhidrátot (tészta,krumpli,péksütemények) oké ezeket elkerülöm és igy napi 800-900 a kalóriát viszek be egy nap mert már ugy leszűkült a gyomrom és az edzés miatt nem birok többet enni ... a másik hülye gyerek meg azt mondja hogy ha 1600 kalória alatt eszek akkor elraktározok mindent amit megettem és hízni fogok sportolás mellettt most ebben mi igaz? meg az hogy gyümölcsöt leget fogyasztani diéta mellett? meg mit vigyek reggelire kajára ami nem kenyét gondolok itt a fehérkenyén abonett kenyér meg ilyenek...? és tudom hogy nincs helyi fogyás te a hasaom és a combomon van a legtöbb felesleg hogy tudom ezt eltüntetni? :O előre is köszi a válaszokat :)))2013. nov. 19. 17:43
2/3 anonim válasza:
Szia!Norbi-Update. Egyben sport is és egészséges étel.
3/3 gungasam válasza:
A fogyás lényege nem az, hogy elkerülj bármit is az ételek közül, hanem hogy ami bement az menjen is ki...Vagyis aki nem dolgozik ne is egyék. Ugyanis csak munkával(sport, edzés,meló) lehet a kalóriáktól megszabadulni és nem az éhezéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!