Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha tartom ezt a kalóriadeficit...

Ha tartom ezt a kalóriadeficitet akkor fogyni fogok?

Figyelt kérdés
110 kg vagyok, elhatároztam magam az életmódváltásról. Tartom is a kalóriadeficitet, de nem igazán értem a YAZIO szerint 1700 kcal korul kell ennem egy nap. Ez elegendő hogy fogyjak?
jan. 14. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

"Ez elegendő hogy fogyjak?"

Minden bizonnyal.

jan. 14. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz tartanod? Előtte kb. mennyit ettél? Csak azért, mert ha hirtelen drasztikus a csökkentés, nem biztos, hogy bírni fogod, még akkor sem, ha az 1700 az ideális.
jan. 15. 05:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez az 1700 nagyon kevésnek tűnik. 101 kg voltam annó, mikor elkezdtem diétázni, és a vége fele, mikor már 84 kg voltam akkor ettem 2200 kcal körül egy nap, heti 4 edzés mellett. Ha nagyon alálövöd a kalóriadeficitet, könnyen átfordulhat a diétád zabálásba, ezért ajánlatos max. 500-as deficitet tartani.
jan. 15. 07:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Írják előttem is: kevés. Kb 85 kg korul lesz ez jo.

Most egyél kicsit többet. Valszeg olyan celt allitottal be hogy tul gyorsan akarsz fogyni.

Kezdd 2000-2100 korul. Fogyni fogsz. Heti max 2x merj sulyt, minden reggel, wc utan es evesivas elott

jan. 15. 07:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítségeteket!
jan. 15. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:
56%

Ez sok mindentől függ. De 1700 elég kevés, felesleges magadra erőltetni 110 kilósan, nem valószínű hogy hosszútávon tartható lesz. Próbálkozz ennél magasabb kcal bevitellel és mozogj is mellé. Ha már most ilyen kevéssel kezded, a szervezeted adaptalódik, és idővel akár meg is állhat a fogyás, akkor meg már nem lesz hova csökkenteni.

Én anno 2500kcal körül kezdtem a fogyást, mostanság súlytartáshoz eszem 2000-2300 kcal közt, rendszeres mozgás mellett.

Jobb fokozatosan csökkenteni a bevitelt, nem egyből sokkolni a szervezeted és nekiállni éheztetni. Nem jársz jól.

jan. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!