Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalóriát ajánlotok?

Mennyi kalóriát ajánlotok?

Figyelt kérdés

eddig 1200 kcal-t fogyasztottam 1 nap de mivel fogyókúrázni szeretnék ezért szeretném lejjebb vinni de nem tudom, hogy mi lenne a jó.

szerintetek mennyi lenne nekem jó ha 15 kg-ot szeretnék fogyni?:))

2013. nov. 19. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Annyi lenne a jó, amennyivel jóllaksz, és hasznos ételekből jön össze (amiket meg tudsz jól emészteni, táplálóak..)

Az nem jó, hogy számokban gondolkodsz, emiatt lehet hogy nem figyelsz eléggé az élelmiszerek minőségére.

2013. nov. 19. 15:27
 2/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Az előttem szólóval egyetértve és azt kiegészítve: az 1200 nagyon kevés, kivéve, ha kistörpe vagy.

Egy felnőtt normális igénye 1500 kalória alatt nem lehet, inkább 2000. Ha az alatt eszel, a szervezet raktároz és utána még nehezebben fogysz.

Ha meg véletlen gyerek lennél, akkor pláne nem koplalunk - 1500 alatt enni ugyanis koplalás.

Ki kell számolni azt a kalóriát, amennyit a szervezeted felhasznál, vannak ilyen kalkulátorok. És abból elveszel 10 %-ot kezdetnek.

2013. nov. 19. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A kalóriára nem tudok mit mondani, DE NAPI LEGALÁBB 3 LITERVIZET IGYÁL. Ha kaja előtt megiszol 2 pohár vizet, vársz öt percet, akkor sokkal kevesebb kaja fér majd beléd! TAPASZTALAT.
2013. nov. 19. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. nov. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!