Miért történik ez? Egészséges táplálkozás, de össze vissza.
Mai menüm
Délelőtt:
kávé tejjel
1közepes alma
100g párolt sertés karaj
100g párolt zöldség
Dél:
1tányér lebbencs leves(de csak a lé, kb 2kanál tészta)
2-3evőkanál krumplifőzelék
kb 100g aprópecsenye
Délután azonban nem tudtam abbahagyni az evést...
Megettem 1almát, megittam kb 1kortynyi kávét
Aztán vagy 300-350g sült sertés húst megettem 100g párolt zöldséggel...
Nem tudtam abbahagyni, kb úgy éreztem, hogy menten éhenveszek
Elvileg nem fogyókúrázok, illetve a has körfogatomat szeretném csökkenteni..
Sportolok rendszeresen(de ma csak tesi órán mozogtam, amúgy futok,suliba van edzésem plussz, tornázok)
Mit tehetnék, hogy elkerüljem az ilyen falásrohamokat?
Mit rontok el?
Nem magyarázkodom. Akkor te is aljas vagy. Azzal amiben tevékenykedsz, rászolgálsz erre.
Igen.. az egó erről szól, hogy úgy is érzed van mire.. Érdekes megfogalmazása ez a SEMMINEK.
"én tanulok és olvasok is eleget ezekről(ja és képzeld nem egy kutatási eredményt)"
Eddig nem arra utaltál, hogy te neked nem kellenek ilyenek?
Ha olvasol kutatási eredményt, akkor nézz utána a tej inzulinszint emelő hatásának, a cukorbetegség lowcarb/paleo táplálkozás kezelésének, gyógyításának, nézz utána a civilizációs betegségek és a gabonafogyasztás összefüggésének.. De nem hiszem, hogy ezekről olvasnál.
A dr. Mercola cikk csak egy csupán.
"biztos,hogy nem leszek depis,BAROMSÁGOK miatt meg pláne nem"
Le is sz.arsz te mindent, hiszen csak arról szól majd a munkád, hogy gyógyszereket adj el. Hogy mit okozol ezzel az embereknek.. 6 év van rá hogy kiöljék belőled a lelkiismeretet.
Sajnálom, hogy nem nyerte el tetszésedet az írásképem, fogalmazásom.
De aki orvos (hallgató) létére szénhidrát alapú reggelit, teljes őrlésű gabona fogyasztást, gluténfogyasztást ajánl (és a többi hagyományos, káros divatos áltudományos butaságot hangoztatja) attól nem is várom, hogy megértsen. De én tartom azt, hogy ha híre terjed nyilvánosan annak, hogy a cukorbetegség gyógyítható.. akkor azokra akik gyógyszert adnak a betegeknek gyógymód helyett.. még kötél várhat. Nem félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!