Ez az étrend és testmozgás mennyire jó súlyfenntartáshoz?
Napi 700-800 kalóriát viszek be és 150-200-at égetek el. (Megesik, hogy bemegy a 900 kcal, de akkor gyötör a bűntudat.)
Alapételeim: minden zöldség (kivéve burgonya); mozarella; fehér- és barnarizs; csirkehús (főként csirkemell); tészták kismértékben; kuszkusz; hajdina; spenót; curry szósz; yoghurt; gyümölcsök (alma, mandarin, körte, barack); zabpehely; borsó; virsli; egy kevés felvágott; rizsfelfújt. Főként ezeket fogyasztom mostanában.
Alapitalaim: feketetea citrommal; zöldtea citrommal; sok víz; napi egy bögre almaecetes víz.
Testmozgás: napi 20-30 perc kocogás; 10 perc gimnasztika reggelente.
Sajnálatos módon olykor rámtör a nassolás, ilyenkor eszek 3 gyömbéres kekszet, vagy eszek egy gyümölcsöt. Ma ettem 3 gumicukrot is mellé, ezt nagyon megbántam.
Fő célom a súlyfenntartás, SE FOGYNI SE HÍZNI NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN.
161 cm, 44 kg / N
Eléggé vékonyka lehetsz, szóval bűntudatod ne legyen, ha néha nasizol picit. Nemrégiben olvastam, hogy a teljes cukormegvonás sem jó, habár szerintem olyan nincs is igazán.
De napi 900 kalória nagyon kevés. Viszont ha így bírod, akkor csináld. Csak nem biztos, hogy jót teszel a szervezetednek hosszú távon.
Genetika???
Amikor annyit eszel, mint egy madárfióka?
Akkor lenne genetika, ha ennél normálisan, egészségesen, mindent mindennel és EGÉSZ adagokat... és ÚGY lennél ilyen vékony!
De felejtsd már el a genetika szót! SEMMI köze a vékonyságodhoz, főleg, ha ez igaz: "Kemény munka árán tudnék újra vékony lenni." :)
Sajnállak, hogy (agy)beteg vagy. Szar lehet úgy élni, hogy minden jó falatot megvonsz magadtól, mindig számolod, hogy mit lehet és mit nem, CSAK azért, hogy fenntarthasd magad és mások előtt is azt a látszatot (=kényszerképzetet), hogy a GENETIKÁD miatt vagy sovány.
És igen, (átmenetileg, míg be nem állsz) hízni fogsz, ha többet eszel, mert ennyi évnyi koplalás után a szervezetnek fel kell töltődnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!