Miért történik ez? Egészséges táplálkozás, de össze vissza.
Mai menüm
Délelőtt:
kávé tejjel
1közepes alma
100g párolt sertés karaj
100g párolt zöldség
Dél:
1tányér lebbencs leves(de csak a lé, kb 2kanál tészta)
2-3evőkanál krumplifőzelék
kb 100g aprópecsenye
Délután azonban nem tudtam abbahagyni az evést...
Megettem 1almát, megittam kb 1kortynyi kávét
Aztán vagy 300-350g sült sertés húst megettem 100g párolt zöldséggel...
Nem tudtam abbahagyni, kb úgy éreztem, hogy menten éhenveszek
Elvileg nem fogyókúrázok, illetve a has körfogatomat szeretném csökkenteni..
Sportolok rendszeresen(de ma csak tesi órán mozogtam, amúgy futok,suliba van edzésem plussz, tornázok)
Mit tehetnék, hogy elkerüljem az ilyen falásrohamokat?
Mit rontok el?
Orvoshallgató.
Beképzelt, lenéző egoista vagy. Talán csaj.. jó, lehet lányos fiú is..
Mi a fenéért ennék egész nap tésztát, krumplit és olyan sz.arokat amiket írtál?
Kifejezett ellenzője vagyok a keményítő alapú táplálkozásnak.. Egyébként, miért nekem kell suttyó medikákat felvilágosítanom a táplálkozástudomány valódi, nem populáris eredményeiről? Miért nekem kellene tanítanom, amikor én lófa.sz pénzt nem kapok érte?
Nekem elhivatásom, hogy gyógyítsak? Nem, én igazából ölni tanulok: késsel, karddal, puszta kézzel. Lesz.arom mit csináltok. Pont.
Ha téged érdekel, ha tényleg nem csak beteg embereknek akarsz drága gyógyszereket eladni, akkor utána olvasol mondjuk Dr. Mercola - biztonságos keményítők nincsenek cikkének, és ebből kiindulva komolyabban utánanézel a modern orvostudomány eredményeinek, és az 1900-as évekből átugrasz 2000-be. Mert ma igenis, megalapozottan komoly gyulladásokozónak tekintik az általad szuperjónak tanult keményítőfogyasztást, a gyulladást pedig a krónikus betegségek alapvető okának tartjuk.
És komolyan, eszem-f@.szom megáll, hogy erről nekem kell felvilágosítanom egy medikát. Mégis magadtól nem jutott még eszedbe ilyen kutatásoknak utána nézni?
Meg hogy én egész nap keményítőt eszem! Jah, ha éppen hízni akarok, meg gyúrok, akkor megeshet. De értelmes napokon rohadtul nem eszem keményítőt, mert SZ.AR. Háború alatti pótkaja minden keményítőforrás, tessék megtanulni. Egyébként csak az élethosszt rövidítik és az életminőséget rontják, az átlag népesség számára egy átok. Értelmetlen.
Orvosoknak meg áldás, mert még mindig csak keményítővel táplálkozó társadalmak lesznek ilyen szinten orvos- és gyógyszerfüggők.
Fiú.. akarod mondani, férfi.
Nem tudod felfogni, hogy nem eszem kenyeret, tésztát. Ócska, mezőgazdálkodó kajákat. Rémes.. te leszel szakember.. el sem tudod képzelni, hogy valaki zöldséget egyen, zsírt és húst, kenyér nélkül.
Semmit sem tudsz, az a baj - a képzésed baja. Képes vagy azt hinni valakiről (egy élelmiszermérnökről, de halál mindegy) hogy nem tudja mi az a keményítő. Még azzal sem tiszteled meg a vitapartneredet, hogy képzett lehet. Fa.sza. Tiéd a jövő, igazából a világban olyan embereket akarnak kinevelni mint Te. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!