Nagyon rosszat csináltam?
Miért akarsz ennél is tovább fogyni? Tökéletes akarsz lenni? Kár a gőzért, mert sose leszel tökéletes, úgy, ahogy én se, és más se.
Ne koplajl, csak azért, hogy vékony legyél. Egyél, bármit, ami jól esik, csak este ne nagyon egyél zsírosat, és túlzásba se vidd, de méginkább ne koplalj, mert azzal a szervezetedet megfosztod rengeteg tápláléktól, amire szüksége lenne, s ez nem egészséges.
Ha valakinek akarsz tetszeni, akkor a külsőd nem olyan fontos (ha az illetőnek a nő nem csak egy tárgy). Inkább arra koncetrálj, hogy belül szép legyél...:)
Egy picike, múlt idejű kilengésből ne csinálj problémát...
Nem tudom, az odafigyelésed mit jelent, egyeseknek rossz, ha keveset esznek és inkább zöldséget... Bizonyos kalóriamennyiségre szükséged van s nyilván nemcsak zöldségre, s így látatlanban nem tudom, hogy Te az okosabban vagy az extrémen fogyózók közé tartozol.
(Én amúgy mandula- vagy kókusztejet tennék a kávémba, ha jót akarnék, s elégedett lennék magammal. De az alkalmi tejszínhabot sem tudom bűntudatra okot adó dolognak tartani, bár én nem fogyasztok ilyesmit.)
Beteg vagy...:O
nem szép hanem egészségtelen.
Amúgy tényleg nem szép. Aki már ilyen vézna, mint te az nem szép. Nincs benne semmi nőies. Csak egy darab aszott csont, amit a fiúk többsége, úgy ahogy én is elkerülünk. Szeretem és ez tényleg igaz, ha egy lányon van mit fogni. Nem azt mondom, hogy folyjon ki a kezem között, de egy 160 cm-hez egy 55 kiló dukál nálam. Szerintem téged kb meg se néznélek. Szerintem semmi alakod sincs. A beteges agyszüleményed vagy valami idióta ideál rabja vagy amitől nem tudsz szabadulni. De nyilván legyél még soványabb, egyszer úgyis rájössz vagy a szervezeted rájön, hogy amit csinálsz több mint életveszélyes.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!