Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez a feherje jo edzes utan?...

Ez a feherje jo edzes utan? Vagy inkabb artok vele?

Figyelt kérdés
Dm-ben vettem, 100 grammban 86 g feherje van es 3,2 g cukor. Edzes utan 30 g-ot szoktam inni, tehat kb 1 g cukor. Az igy este (8-10 körül) többet art, mint hasznal?
2013. szept. 27. 07:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Az a 25 gramm fehérje, amit beviszel, jobban használ, mint az 1 g szenhidrát árt. Mindegyik fehérjeporban van kevés mennyiségű szénhidrát, ezeket isszák szálkásításhoz, és hát használ.

Ne aggódj az 1 gramm miatt.

2013. szept. 27. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy milyen fehérje..
2013. szept. 27. 07:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Az a neve, hogy: Sportness Eiweiß 90, vanilias.

Semmi nagy marka, nem tömeget növelni szeretnek, csak egy kis izmot meg kell a plusz feherje.

2013. szept. 27. 07:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Kell a plusz fehérje? Ez így nem biztos hogy igaz. Azt sem tudod miből származik a benne lévő fehérje? Lehet valami ócska szójás sz.ar..
2013. szept. 27. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem is a fehérjetartalom a lényeg (mivel komoly márkák között nincs nagy eltérés), hanem a forrása.

A tejsavó a legjobb, állati eredetűek (pl. tojás) jók, a növényi eredetűek (pl. szója) nem jók.

2013. szept. 27. 13:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Azt altalaban hova irjak?

Ez van rairva az összetevöknel: 91% Milcheiweiß (tejfeherje?), Sojaproteinisolat...

A tejfeherje az a tejsavo? A masik meg "szojafeherje izolatum". Akkor ez jo vagy nem annyira?

2013. szept. 27. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Amit vettél az egy kevert fehérje, nem túl jó.

Mennyi volt?

2013. szept. 27. 20:39
 8/9 A kérdező kommentje:

7 euro, 7,50 nem tudom mar pontosan.

Mire kene figyelnem a következö vasarlasanal? Csak hogy tejsavo legyen rairva?

2013. szept. 28. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Tejsavót fogják javasolni, én azt mondom próbáljunk tejszegényen táplálkozni, simán lehetne tojás vagy marha proteint venni (oké, ára van persze) lehetőleg fölösleges aszpartám (édesítő) vagy aromák nélkül, azok nem túl táplálóak.. nincs rájuk szükség.
2013. szept. 28. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!