Palacsintát melyik napon lehet enni fehérje vagy inkább szénhidrát?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 14:17
2/10 anonim válasza:
Szénhidrát, de akkor csak szóda, semmi tej:)
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor milyen íze van ha csak szódát teszek bele, te már próbáltad? :/
2009. jan. 20. 16:12
5/10 anonim válasza:
Finom könnyed lesz tőle a palacsinta.
Kevés tejbe mondjuk senki nem hal bele...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kipróbálom :)
2009. jan. 20. 17:17
7/10 anonim válasza:
Szia!
Én szénhidrátnapon ebédre megettem, 4-5 palacsintát, vacsorára pedig 1-2 db-ot. 18 kg. fogytam 3 hónapja és nem jött vissza azóta semmi.
8/10 anonim válasza:
Nem sok különbséget érezni , ha csak szóda van benne.Ugyanolyan finom.De valóban, a fogyás nem áll meg, ha pici tejet is adsz hozzá.Maximálisan soha nem fogod tudni szétválasztani az ételeket.
9/10 anonim válasza:
én mindig szódával csinálom,és nagyon finom.engem inkább az érdekelne,hogy cukor nélkül(?) milyen....
10/10 anonim válasza:
szénhidrátnapon igen.. deakkor tojást is lehet beleetenni?meg mijen töltelékekkel?lekvár,nutella?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!