Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem ajánlják a fogyózókn...

Miért nem ajánlják a fogyózóknak, hogy este (kb.6 óra után) is egyenek?

Figyelt kérdés
hiszen a kalória, a zsír, a szénhidrát, az este is ugyanannyi, mint reggel, nem?
2013. aug. 21. 03:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt csak néhány idióta állítja, egy ideig ez volt a divat, de mivel semmit sem ér, azon kivül, hogy az illetö éhes és emiatt raktározni kezd, ép eszü ember nem foglalkozik ezzel.
2013. aug. 21. 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert minden marhaság terjed.

Én este 7ig dolgozok, amikor hazajövök muszáj vmit ennem, mert nem bírom ki. Éjfélkor fekszem le.

Ezeket szoktam enni.

-főtt tojás, paradicsom, csemegeuborka, paprika

-párolt csmell, paradicsom

-párolt csirkecomb bőr nélkül, paradicsom

-tonhal konzerv sós lében, paradicsom

-cottage cheese, kapor

-túró-én a félzsírosat is megeszem, fahéj

-zöldségleves

-májgombócleves

-pulykaragu leves

-lecsós szelet csemege ubival

-lágy tojás sonkával, paradicsommal

-sült vagy lecsós máj csemege ubival

2013. aug. 21. 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Abban van igazság, hogy este azért nem kell szénhidrátot enni. Reggel azért van jelentősége mert zsírből vagy szénhidrátból jut energiához a szervezet, ami reggel fontos.

Általánosságban szerintem azt lehet mondani, hogy lefekvés előtt 2-4 órával érdemes enni. Főleg zöldséget, fehérjét.

2013. aug. 21. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert hiába ugyanannyi a kalória, ha az emberi szervezet működése meg más.

Egyébként, nem a 6 után nemevés a lényeg. Ezt általában olyanok ajánlgatják, akik nem sokat tudnak az emberi test működéséről, hízásról-fogyásról, és csak próbálkoznak.

VAGY olyanok, akik pont többet tudnak mint az átlag, és tudják hogy jobb nem enni éjjel, mert van azért tapasztalat erre is, ez igaz.

2013. aug. 21. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert ha teli gyomorral fekszel le, azt már nem dolgozod fel alvás közben.

a 6 óra túlzás, lefekvés előtt 2-3 órával kell enni utoljára

2013. aug. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!