Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Este mit lehet nassolni ami...

Este mit lehet nassolni ami nem hizlal?

Figyelt kérdés
És mit lehet hozzá inni? pl csokifajtát is írhattok ,bár a csoki gondolom hizlal...
2013. jún. 20. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:

este fehérjedúsan étkezz (hús, tojás, hal, túró)

mit lehet inni? vizet, vagy teát(cukor nélkül)! :)

jól gondolod, a csoki hízlal, bár ehhez nem kell diploma :)

2013. jún. 20. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Vágj fel különféle zöldségeket (uborka, répa stb) és mártogasd valami saját készítésű öntetbe. Zsírszegény joghurt-ot fűszerezz kedvedre, fokhagymát is reszelhetsz bele.
2013. jún. 20. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
paprika
2013. jún. 20. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
En egy kis gyumolcsot szoktam enni, bar most az elvetemult dietazok biztos megremulnek, mert hogy nem illik este szenhidratot enni. En szoktam (persze nem sokat, egy almat, egy marok cseresznyet stb.) es jelentem, fogyok.
2013. jún. 20. 21:11
 5/5 poiu ***** válasza:
Este tilos nassolni. Kell egy rendes vacsora (hús + zöldség), amitől jól laksz. Tilos éhesen ágyba menni (a szexéhség elfogadott, de az másik kategória és van rá kalóriadeficites megoldás). Ha valami hiba miatt mégis éhes lennél, akkor rágcsálj nyers zöldséget - de ezt jobb megelőzni egy kiadós vacsorával.
2013. jún. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!