Ez sok volt a mai napra?
Nyaraláson vagyunk, és ugye ha már az ember nyaral akkor ne fogyókurázzok (legalábbis én így vagyok vele) egyáltalán nem ettem egészségesen amit bánok, és bisztos vagyok benne, hogy jönnek a válaszok, hogy mit kellene ennem stb.
reggeli: sonkás szendvics paradicsommal +banán
ebéd: joghurt, 170 gramm almás süti
vacsora: 2 kaktuszos fagyi, és egy kinder tojás csoki
nasi: 50 gramm sós mogyoró
Én meg nem mondom, ez sok volt-e, nem is tudom, hogyan s mennyit eszel máskor, nekem nem lenne sok. Nyaraláskor én is próbálkozom, de vannak ilyenek, pár alkalommal nem ásod alá az egészségedet, ne aggódj.
Sosem ettem még kaktuszos fagyit. Azt nekem is ki kellett volna próbálnom, bár alapesetben se tejfélét, se normál ipari cukrot nem eszem... A kekszes fagyi a total KO, abban még glutén is van... Az ízfokozó az, amit a kilengéseimkor is nagy ívben kerülök. Valami elvnek azért maradnia kell.
Az én legutóbbi nyaralásom volt fura. Süti, csoki, miegymás, ezenkívül hús (azt adott nagynéném) és rengeteg zöldség (az volt szimpatikus nekem), mozgás csak a séta a strandra, erre rendesen fogytam... Némi kilengés belefér (legalábbis a szerencsésebbeknek, ha a test már ráállt a fogyásra), csak ereszdelahajam ne legyen...
Kicsit elragadott a frazeológiám, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!