Ebédre: 3ora korul nutellas pék sütemény kelt tésztából
Es fel5 kor meg egy csomag kakaós joreggelt.
A munkahelyem mellet sajnos nem tudom megoldani a normális étkezést, de amikor tehetem főtt etelt fogyasztok, emellet minden nap setalok 10-15 kilométert (gyalog járok munkába es haza) es minden nap tornázok is, vagy futok. A lényeg hogy ne hizzak hanem megtartsam a súlyomat esetleg izmosodjak. Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 8. 18:46
1/4 anonim válasza:
????????...???...???
Sok kérdést felvetttél, amik hiánya nélkül sajnos NEM LEHET pontos választ adni a kérdésre.
De egyvalamit tudok. A súly megtartásához kiegyensúlyozott étkezés kell. A sport nem is annyira fontos, ha halálpontos az étrend. De a jó étrend nélkül...
2013. ápr. 8. 18:51
2/4 anonim válasza:
Maga a kcal mennyiség nem sok, de a cukor annál inkább. Ha ilyen kajákat eszel nem fogsz izmosodni mert ezekben alig van fehérje. Munkahelyedre próbáld meg előző nap elkészíteni otthon a kajádat. Pl készíts zabkását, szendvicset (a legjobb tk kenyérből valami sonkával/hússal). Az viszont nagyon jó hogy odafigyelsz a kellő testmozgásra.
2013. ápr. 8. 19:02
3/4 anonim válasza:
lehet, hogy nem tudsz főtt ételt vinni magaddal, de azért ez túlzás, minden kajád tömve van cukorral és szénhidráttal, rettenetesen egészségtelen
2013. ápr. 8. 23:16
4/4 anonim válasza:
Kifogás... Bármilyen is a munkahelyed, ennél jobban is meg tudnád oldani. De Te még csak egy darab gyümölcsöt vagy zöldséget sem viszel/veszel/eszel... Vitaminban, rostban, fehérjében durván szegény az étrended (nekem a kalcium- és lizinforrásod sem egyértelmű), bezzeg a cukor s egyéb szénhidrát ott van rendesen... Nagyon kiegyensúlyozatlan étrend. Gondolom, abban sem akadályoz meg senki, hogy reggel vagy este otthon egyél egy rántottát vagy valami egyéb értelmes dolgot...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!