Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez sok kalória egy napra?

Ez sok kalória egy napra?

Figyelt kérdés

Reggeli: nutellas kifli

Délelőtt: yoghurt kiflivel

Delutan: 1 csomag jo reggelt

2 sor milka csoki

1 sajtos zsömle

Fogyni nem szeretnek inkább csak izmosodni.

Minden nap sportolok reggel delutan gyalog járok (kb.8km) futni szoktam es tornázni. Tudom a fehérje szint nem valami magas de amikor tehetem mindig húst eszek. Mit kellene meg valtoztatnom?

2013. ápr. 9. 14:20
 1/5 Leviathen válasza:

Én még egyszer átvenném az alapismereteket :)

Így nőhet a tömeged (feltéve, hogy ha ez a kajamennyiség több mint amennyit a tested felhasznál) viszont leginkább zsírosodás miatt. Alapjaiban gondolnám újra ezt az "étrendet".

2013. ápr. 9. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Cukros lisztes tejtermékevés. Ezzel csak zsírosodás és betegségek jönnek.. Idővel persze.

Komolyan, jó hogy nem csokitorta a reggeli-ebéd és a vacsora is. Na most összetevőkre pedig pont azt etted mint amikből egy sütemény áll!

Liszt, még cukor is, tej, csokoládé..

Hús és zöldségevő vagy, előbb-utóbb ezt el kell tudni fogadni!

2013. ápr. 9. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem sok, de legalább pocsék.

Miért nem lehet megérteni, hogy a kalória számolgatás mellé, a tápanyag tartalmat is figyelni kell. Nutellás kifli cukor és fehér liszt, KUKA. Joghurt kiflivel, fehér liszt, KUKA. 1 csomag jó reggel, megint csak cukor, cukor és cukor, na meg liszt. KUKA. Milka csoki? Csak hülyítesz igaz? KUKA. Sajtos zsömle??? KUKA.

Min kellene változtatnod? MINDENEN!

Ha izmosodni akarsz minimum testtömeg kgonként 1,5-2 gramm fehérje kell, de ez csak a minimum. A szénhidrát mennyiségnek 1,5 g/testtömegkilogramm a maximuma.

Hány kg vagy?

PL: 60 kg vagy, akkor a fehérje bevitelednek 120 gramm körül kell lennie minimum, a szénhidrátnak pedig 90 gramm körül maximum.

1 db Jó reggelt keksz 8 gramm szénhidrát. 1 sima kifli 26 gramm szénhidrát.

És akkor beszélhetnék még a zöldségek, gyümölcsök hiányáról. A tojás hiányáról. De a halakat már meg sem merem említeni.

Ebbe az életmódba, amit most folytatsz, rövid úton bele lehet halni.

2013. ápr. 9. 14:47
 4/5 A kérdező kommentje:
170cm vagyok es 50kg.
2013. ápr. 9. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Na igen. Neked izmot kellene felszedned.

50 kg-mal minimum 100 gramm fehérjét kell megenned és mellé csak MAXIMUM 75 gramm szénhidrátot.

Fehérje: hús, hal, tojás, túró. Szénhidrát: gyümölcs, zöldségek, barna rizs.

Itt nézhetsz étrendeket: [link]

De most komolyan: Ha izmosodni akarsz, akkor teljesen át kell alakítanod az életed. Rengeteg fehérjét kell bevinned, ami egy részét fehérje turmixszal is pótolhatod, de a nagy részét ételből kell fedezni. És az izom építéshez nem lesz elég a "gyalog járok, futni szoktam és tornázni", el kell terembe járnod. RENDSZERESEN. Először heti 3x1 órát majd folyamatosan növelve, egészen heti 5-6 nap 1,5 órára. Akkor már lesz eredmény.

Ha ezeket nem tudod vállalni, akkor felejtsd el az izomépítést.

2013. ápr. 9. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!